Partyflock
 
­ Nederland

Achtste editie Bright met Ejeca

gepubliceerd door , op
Na een eerste jaar, waarin de organisatie inmiddels gevestigde namen als Dusky, Bondax, George Fitzgerald en Girl Unit naar Utrecht bracht, is Bright niet meer weg te denken uit het Utrechtse nachtleven. Voor de achtste editie heeft Bright wederom één van de meest toonaangevende houseproducers van het moment uitgenodigd: Ejeca.

Ejeca brak halverwege 2012 door op het gerenommeerde label Aus Music met het nummer 'You', een samenwerking met beroemde duo Bicep. Na de daaropvolgende ijzersterke 'Horizon' EP vestigde Ejeca zich in het rijtje vertegenwoordigers van het hernieuwde 90s housegeluid, waar onder andere ook Disclosure en Bondax toe gerekend worden. Later volgden nog succesvolle releases op labels als Waze & Odyssey's Street Tracks en 2020 Vision.

Naast Ejeca staat ook de Eindhovense Piro op de line-up. Deze veteraan organiseert onder andere de succesvolle Zoom en Broke avonden en werkt daarnaast voor het gerenommeerde Octopus boekingskantoor. Op Bright komt hij tijdens een speciale back2back-set met El Maria laten horen wat voor een veelzijdige DJ hij is.

Naast deze helden is ook vaste waarde MileZ weer terug op zijn plek. Dit keer zonder zijn wederhelft Pieter Jansen, waarmee hij samen het duo Friday vormt. Friday stond dit jaar onder andere al op Club MTV, Paaspop, de Nachtspelen, binnenkort op Symphonica Elektronika en is een graag geziene gast in de Chicago Social Club.