Partyflock
 
­ Nederland

Laatste informatie Diynamic Festival 2013

gepubliceerd door , op
Vol trots presenteren Diynamic en Studio 80 aanstaande zaterdag het allereerste Diynamic Festival in de historie van het Duitse deephouse label. De opbouw in het ArenA Boulevard is inmiddels in volle gang en er wordt alles aan gedaan om er een fantastische dag van te maken. Hieronder staat de laatste informatie die je nodig hebt om er samen een memorabel eerste Diynamic Festival van te maken.

Perfect sky
De weersverwachtingen schommelen op dit moment, maar de kans bestaat dat er een buitje zal vallen. Studio 80 heeft daarom besloten om ook de mainstage te overkappen met een zogenaamde Perfect Sky. Dit is een flexibel overkappingssysteem dat de bezoekers zal beschermen tegen de regen. De tweede stage is een tent, dus niemand hoeft zich zorgen te maken over het weer aanstaande zaterdag.

Deurverkoop
Er zal op de dag zelf nog deurverkoop plaatsvinden. Kaarten kosten 35 euro en zijn verkrijgbaar bij de ingang van het festival.

Timetable
De timetable voor aanstaande zaterdag, here we go!

  • Main
  • za 11:00 - 13:00:  Italië house
  • za 13:00 - 14:30:  Roemenië house
  • za 14:30 - 16:00:  Nederland house
  • za 16:00 - 17:00:  · live Noorwegen house, techno, disco
  • za 17:00 - 19:00:  Duitsland techno, house
  • za 19:00 - 20:00:  · live Duitsland house, techno
  • za 20:00 - 23:00:  Bosnië Duitsland house, techno


*ivm met de veranderlijkheid van het weer kunnen er op de dag zelf wijzigingen in de timetable plaatsvinden. Houd hier rekening mee.

Eten, drinken, kluisjes, paraplu's
Er is voldoende mogelijkheid om lekker te eten op het terrein bij één van de leuke eettentjes. Drank en eten worden betaald met munten, welke gekocht kunnen worden bij de aangegeven kassa's op het terrein. Munten kunnen zowel contant als met PIN betaald worden.
Er zullen voldoende kluisje aanwezig zijn om je spullen op te bergen. Sigaretten zijn ook verkrijgbaar, maar kunnen alleen cash betaald worden.
Kleine paraplu's zonder punt op het einde mogen mee naar binnen, grote exemplaren met punt zullen echter in beslag genomen worden. In het geval van een regenbuitje zullen er gratis poncho's uitgedeeld worden.

Afterparty
Natuurlijk is er na het festival een afterparty met de hele Diynamic familie. Wie er gaan draaien is nog een grote verrassing, maar verwacht een hoop vuurwerk in de intieme setting van Studio 80 met deze helden in de buurt. Om de dag helemaal af te toppen heeft de after een open eind. Geen sluitingstijd dus!

Vervoer
Kom met het openbaar vervoer, aangezien het ArenA Boulevard erg goed en snel te bereiken is met diverse vervoersmiddelen. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden.

Trein
NS Duivendrecht (noord) en NS Bijlmer Arena (zuid) zijn op loopafstand van het ArenA Boulevard. Beide stations hebben een goede verbinding met de belangrijke stations in Nederland.

Bus
Het ArenA Boulevard is te bereiken met de lokale busroutes 29, 158, 174, 177 en 178

Metro
Het Bijlmer Arena metrostation is op loopafstand van het ArenA Boulevard. De metrolijnen 50 en 54 stoppen op dit station.

Gebruik de websites van de NS, GVB en 9292OV om te bepalen wat jouw beste reisschema is.

De huisregels
Om het verblijf voor alle bezoekers van Diynamic Festival zo prettig mogelijk te laten zijn, gelden de volgende huisregels:

  • Bezoekers van Diynamic Festival dienen tenminste 18 jaar oud te zijn. De organisatie kan haar bezoekers altijd vragen om een geldig legitimatiebewijs te tonen.
  • Bezoekers dienen in het bezit te zijn van een geldig toegangsbewijs.
  • Diynamic Festival hanteert een Zero Tolerance beleid t.a.v. (hard)drugs: het in bezit hebben of verhandelen van harddrugs is niet toegestaan op het festival. Bij constatering van openlijk gebruik en/of bezit volgt inbeslagname en/of overdracht aan de politie. Het bezit en/of gebruik van een kleine hoeveelheid (tot 5 gram) softdrugs voor eigen gebruik worden gedoogd, voorgedraaide joints zijn niet toegestaan.
  • In het kader van de veiligheid zal de beveiliging van Diynamic Festival de bezoekers fouilleren en (hand)tassen doorzoeken. Glaswerk, plastic flessen, blik, vuurwerk, harddrugs, (vuur)wapens en/of andere gevaarlijke of verboden voorwerpen of stoffen, maar ook etenswaren, (alcoholhoudende) dranken en/of (huis)dieren zijn niet toegestaan.
  • Bezoekers van Diynamic Festival betreden het festivalterrein op eigen risico. De organisatie van Diynamic Festival aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei schade, uit welke hoofde dan ook, welke direct of indirect het gevolg is van handelen of nalaten van Diynamic Festival, van personen in haar dienst, of van andere personen die door of vanwege haar te werk zijn gesteld, of van derden, tijdens of in verband met het verblijf op het festival, tenzij de schade het gevolg is van opzet of grove schuld.
  • Bezoekers worden geadviseerd oordoppen te dragen, deze zijn te verkrijgen bij de entree van Diynamic Festival.
  • Het dragen van een voetbalshirt en/of discriminerende kleding is niet toegestaan. Bezoekers van Diynamic Festival dienen er verzorgd (lees: niet aanstootgevend) uit te zien.
  • Roken in tenten is niet toegestaan.
  • Het is niet toegestaan buiten de daartoe bestemde toiletten de behoefte te doen.
  • Bedreiging, mishandeling, discriminatie, ongewenste intimiteiten en ander hinderlijk en/of aanstootgevend gedrag wordt door de organisatie van Dyinamic Festival niet getolereerd.
  • Zonder schriftelijke toestemming van de organisatie van Dyinamic festival is het niet toegestaan promotie materiaal (samples/flyers e.d.) uit te delen.
  • Het is niet toegestaan om professionele audio of video opnames te maken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
  • Bij het betreden en verlaten van Diynamic Festival dienen bezoekers geen Overlast te veroorzaken voor de buurt.
  • Bekers mogen niet mee naar buiten worden genomen.
  • Eenmaal gekochte consumptiemunten zullen niet worden teruggenomen door Diynamic Festival.
  • Bezoekers zijn gehouden instructies, voorschriften en/of aanwijzingen van (beveiligings)medewerkers van Diynamic Festival te allen tijde op te volgen.
  • Bezoekers die zich niet aan de huisregels en Algemene Bezoekersvoorwaarden van Diynamic Festival houden, zullen de toegang tot het festivalterrein worden ontzegd.