Partyflock
 
­ Nederland

Dance Boulevard 2013 · De line-up

gepubliceerd door , op
Dance Boulevard 2013 · De line-up
22 mei 2013
Dance Boulevard, dat dit jaar tijdens haar zesde editie voor de eerste keer plaatsvindt op zaterdag, maakt vandaag haar namen bekend. Op Dance Boulevard kun je terecht bij drie area's: Harddance, House en de 90's Open Air.

In de harddance vind je de beste hardstyle van dit moment. Al vijf jaar lang onvervalste harddance van het begin tot het einde. Wat te denken van gevestigde namen als Deepack en Coone (Belgisch exportproduct nummer 1!), of de raw-hardstyle battle van Luna vs E-Force en de nieuwere geluiden van Digital Punk en Chain Reaction? Één ding is zeker: het gaat los!

Hardstyle
Coone
Deepack
Luna vs E-Force
Digital Punk
Radical Redemption
Atmozfears
Chain Reaction
Dr. Rude
Sound Rusherz
MC Renegade

Kom op je slippers naar De De Boulevard, vergeet je zonnebril niet en laat je meeslepen op de beats van internationaal bekende namen als Billy the Kit, Leroy Styles en La Fuente. Maak er samen met The Partysquad een waar spektakel van!

House
La Fuente & MC Iceman
The Partysquad
Billy the Kit
Leroy Styles
BIGGI
Ralvero & MC yaNto
Baggi Begovic
Deve & Matizz
Ryan Watts
MC Ambush

Waan je je liever terug in de tijd bij de 90's Open Air? Focus Events doet er dit jaar weer een schepje bovenop: DJ Francois neemt je mee naar de oorsprong van de dance, Ruthless vs Dr. Rude zetten een onvervalste retro-set weg en Bass-D is er voor de happy hardcore. En dat is nog niet alles!

90's Open Air
Ruthless vs Dr. Rude
Bass-D
Yves
Pat B vs Bjorno
Francois
Mellow Martinez
MC TMC

Dance Boulevard opent dit jaar haar deuren al om 12.00u en duurt tot 23.00u. Inmiddels is de gewone ticketverkoop via Paylogic en landelijk bij alle Primera winkels van start. Vanaf 1 juni zijn ook tickets verkrijgbaar bij de regionale voorverkoopadressen. Gewone tickets kosten €22,50 (ex fee). Voor meer info kijk je op dance-boulevard.nl.

Tot zaterdag 3 augustus 2013!

Benieuwd naar Dance Boulevard? Dan bekijk je hier de aftermovie van 2012:


Event Partyflock | Event Facebook

5 opmerkingen

Nette line up!
Nice!