Partyflock
 
­ Nederland

Restylerz 2.0 one year anniversary met oa Chain Reaction, Atmozfears en E-Force

gepubliceerd door , op
Restylerz 2.0
12 mei 2013
FeestRestylerz 2.0 · One Year Anniversary
Datumzaterdag 8 juni 2013
WinactieRestylerz 2.0 actiegesloten
LocatieHarders Plaza
Op zaterdag acht juni bestaat het hardstyle concept Restylerz 2.0 alweer één jaar en dat moet natuurlijk dik gevierd worden! Restylerz 2.0, wat maandelijks georganiseerd wordt in Harders Plaza, heeft het afgelopen jaar laten zien dat er ook in Harderwijk keihard gebeukt kan worden! Een dikke club als thuisbasis, loepzuiver geluid, gruwelijke line-ups en jouw als ultieme sfeermaker hebben ervoor gezorgd dat Restylerz 2.0 een vaste prik op de agenda is geworden voor vele hardstyle liefhebbers uit heel Nederland.

Voor het 1-jarige bestaan van Restylerz 2.0 heeft de organisatie drie topartiesten weten te strikken. Niemand minder dan Chain Reaction, E-Force en Atmozfears gaan op 08 juni Harders Plaza compleet op z'n kop zetten! Ook Kevin Kaos en Proto Bytez zijn van de partij. Check hieronder de complete line-up!

Chain Reaction
E-Force
Atmozfears
Kevin Kaos
Proto Bytez
MC Renegade


Zet dit evenement direct in je agenda en doe mee met de winactie!
Restylerz 2.0 - One Year Anniversary

Tickets
Tickets voor deze extra speciale "One Year Anniversary" editie van Restylerz 2.0 zijn zoals altijd te koop op www.restylerz.nl. Er zijn een beperkt aantal Early Bird tickets verkrijgbaar voor slechts €12,-. Wanneer deze uitverkocht zijn, gaan de regular tickets in de verkoop voor €15,-. Voor de late beslissers is er ook een (beperkte) deurverkoop van €18,- wat je ook, net als de voorverkoop tickets, direct toegang geeft tot de gehele club.

Restylerz Indoor Festival - Aftermovie
Op paas zondag, wat dit jaar op 31 maart viel, was ook de kick-off van het eerste Restylerz Indoor Festival, wat 2 tot 3 keer per jaar georganiseerd gaat worden in Harders Plaza. Voor het eerst in de geschiedenis van het bestaan van Harders Plaza was stond de club de hele avond in het teken van de hardere stijlen. Benieuwd hoe dit er aan toe ging? Check hier de aftermovie!



Voor het laatste nieuws, info, wijzigingen, timetables en overige weetjes check je www.restylerz.nl. Vergeet ook niet te liken op Facebook en te volgen op Twitter.