Partyflock
 
­ Nederland

Volgende editie Avondeten in juni in Incasa

gepubliceerd door , op
Avondeten
1 mei 2013
Avondeten wil iedereen bedanken, want dankzij jullie waren de afgelopen evenementen allemaal uitverkocht en daarom komt Avondeten met een grotere locatie en nog grotere namen.

Na een pittige mise & place heeft Avondeten weer tien gerechten op het menu gezet om van te smullen. Zaterdag 29 juni is de laatste dag van Leiden Culinair, wat vanzelfsprekend de aangewezen dag is voor Avondeten om een spectaculair feest te geven. Terwijl Barry Badpak het LVC op z'n kop zet, zullen de dj's de inCasa het neusje van de zalm presenteren. Avondeten heeft twee 5-gangen menu's samengesteld, die elk in een aparte zaal voorgeschoteld zullen worden. Iedereen is gewaarschuwd, het worden pittige maaltijden. Om een ongekende smaak sensatie te garanderen heeft Avondeten de nodige pepertjes toegevoegd aan de geluidsinstallatie.
Omdat de dj's jullie echt willen laten zweten, heeft Avondeten het zekere voor het onzekere genomen.
Er staan achter in de zaal 2x 4000 watt RCF boxen voor optimaal geluid.
Tevens is het natuurlijk essentieel dat het gerecht lang genoeg warm blijft, en daarom heeft Avondeten een geweldige Lasershow op de planning staan. Er komt een VJ die met behulp van gruwelijke lasers (en 3D Video Mapping) de inCasa in vuur en vlammen zet.

Line-up
Main
23:00 - 00:30 Umlaut & Die Welle
00:30 - 01:30 SQL live
01:30 - 02:30 Roger Martinez live
02:30 - 04:00 Remy
04:00 - 05:00 Egbert live

Lounge
23:00 - 00:00 Mellow Motion
00:00 - 01:00 Menn & Coo
01:00 - 02:00 Hiem
02:00 - 03:00 Johny C
03:00 - 04:00 [dj=Disturbe 04:00 - 05:00 [artist=10900]

Umlaut & Die Welle Live
Umlaut & Die Welle wisten in no time hun handtekening te zetten in de Bossche en Amsterdamse tech-house & techno scene. Ze hebben hun plaats als resident DJ van de organisatie 12inchCity al verdient door als 1e binnen de organisatie de perfecte brug te bouwen van tech-house naar Techno.

SQL Live
Pim Van Horssen aka SQL heeft op 22 jarige leeftijd meer succes zien komen dan de gemiddelde dj's, met een lijst van releases en optredens in Paralello in Brazilië, de clubs in New Dehli en alles daar tussenin zijn wij er zeker van dat deze jonge man nog een mooie toekomst te wachten staat.

Roger Martinez Live
In 2007 bracht Roger Martinez zijn eerste release uit op Marco V's "In-Charge"-label en was meteen een schot in de roos in de Beatport top 10 dance charts. Begin 2011 begon Roger Martinez met een live set met alleen maar nummers van hemzelf. Hoewel hij bekend staat als progressive dj toont hij met zijn live sets het levende bewijs dat zijn muzikale smaak veel verder reikt. Na zo'n succes tekende hij gelijk bij het record label: Gem Records.

Remy
Remy Unger is een van de drijvende krachten van de elektronische muziek scene in Nederland. De afgelopen jaren was hij te bewonderen op feesten als Timewarp NL, Aday at the park, Awakenings en natuurlijk ook op Click. Zijn recentste onderneming 'Fone Audio' platenlabel neemt hem mee naar zijn roots en brengt een unieke mix van pompende energieke techhouse en techno.

Egbert Live
Hij is een van de meest gewilde artiesten van het record label Gem records en hij maakt platen voor het grootste techno label Cocoon. Egbert is pas 26 jaar jong is als dj bekend over de hele wereld. Egbert zal deze avond live draaien dus een set met de dikste tracks door hem zelf geproduceerd. Men kan niet wachten tot zijn album uitkomt, want op feesten als Time Warp en Awakenings heeft hij laten zien dat hij bij de absolute top hoort.

  • Nationale all star line-up
  • Extra geluid ( RCF 4000 watt )
  • Groot decor
  • 2 Area's
  • Lasershow
  • Kans op langer doorgaan
  • Gratis garderobe
  • Gratis Toiletten
  • Extra personeel
  • After awake
  • Leiden laken feesten
  • 3D Mapping


Tickets
De tickets zijn te koop in meer dan 400 Primera winkels in Nederland en je bestelt ze online via koop tickets. Early birds kosten €12,50 en regular tickets kosten €15.

3 opmerkingen

Dit word weer SIK!!
jawellll helemaal los !