Partyflock
 
­ Nederland

Lustig Wandern presenteert uniek Euregionaal indoor festival

gepubliceerd door , op
Lustig Wandern
24 maart 2013
FeestLustig Wandern · Indoor Festival
Datumzaterdag 18 mei 2013
Locatie100'5 Arena Site
Lustig Wandern, organisator van grootschalige sfeervolle feesten, tovert de bekendste overdekte ijsbaan van Aken Duitsland op zaterdag 18 mei van het Pinksterweekend om naar een spectaculaire eventlocatie. Deze locatie zal op deze dag het decor zijn van een uniek Euregionaal indoor festival, waar een sterke internationale line-up het muziekevenement naar een nog hoger niveau tilt. Grootse artiesten zoals Booka Shade (live), Klangkarussell, Format: B en Joris Delacroix zullen tijdens dit festival hun opwachting maken. Lustig Wandern wil met dit unieke Euregionale indoor festival muziekliefhebbers uit België, Duitsland en Nederland bijeenbrengen en samen laten genieten van een waar spektakelstuk.

Euregionaal karakter
Het indoor festival van Lustig Wandern kenmerkt zich door haar Euregionale karakter. De Euregio wordt tijdens dit speciale evenement gekoppeld aan een unieke ervaring, door mensen uit Duitsland, België en Nederland samen te brengen en zich hiermee te richten op een collectieve viering vol pure vreugde.

'Toen we met het idee kwamen om een Euregionaal festival te organiseren, hoefden we niet lang na te denken over de plaats van het feest. Aken ligt dicht tegen drie landsgrenzen aan en staat bekend om zijn uitgaanssfeer.', aldus Till Andernach, mede-oprichter van Lustig Wandern en organisator van het indoor festival.'Daarnaast leent de overdekte ijsbaan van Aken zich uitstekend voor een evenement zoals Lustig Wandern dit graag wil.'

Sterke internationale line-up
Lustig Wandern heeft alleen de beste artiesten van het moment weten te strikken voor dit muziekevenement. De Duitse pioniers op het gebied van elektronische muziek, Booka Shade (Get Physical, Berlijn), zullen hun zelden vertoonde live optreden ten gehore brengen aan het publiek. Wanneer het feest in volle gang is, zal Klangkarussell (Stil vor Talent, Oostenrijk) vervolgens het podium betreden en de bezoekers verwennen met de welbekende zomerse melodieën. De nieuwkomers uit Oostenrijk hebben hun kwaliteiten bewezen met hun hit 'Sonnentanz' in 2012, dat momenteel bovenaan staat in vele single-charts. Alsof dit nog niet genoeg is, heeft Lustig Wandern nog meer mooie acts in de line-up geplaatst: het Berlijnse duo en tevens producers Format: B (Formatik, Berlijn) en de voor dit festival onmisbare Joris Delacroix (Timid, WOH LAB / Montpellier) uit Frankrijk. Delacroix zal met een mix van dansvloer-beats en pakkende melodieën het publiek in extase brengen. Lustig Wandern's residents en oprichters Nick Lase & Onomato (Lustig Wandern, Bonn) en het trio Colors Amped (live gitaar en vocals optreden, Colors, Maastricht) uit Maastricht completeren de sterke internationale line-up. Tel hier de fantastische decoraties, spannende 3D-visuals en een ongeëvenaarde geluidskwaliteit bij op en het belooft één ding: een onvergetelijke nacht.

Kaartverkoop
De early bird kaarten gaan momenteel weg voor €18,90 en zijn te koop bij de Supreme fashion store in Aken of online via koop tickets of www.lustigwandern.de.