Partyflock
 
­ Nederland

Les Couleurs

gepubliceerd door , op
Les Couleurs
17 februari 2004
Ook in februari pakt het Paard flink uit met een nieuwe editie van Les Couleurs (de dancenight voor mensen zonder oogkleppen).

FC Kahuna zijn de zelf benoemde broers Dan en Jon Kahuna die furore maakten als resident-DJ’s van de Londense club Big Kahuna Burger (genoemd naar de favoriete take-away van Samuel L. Jackson in de film ‘Pulp Fiction’), waar zij hun opzwepende mix van breakbeat, techno, trance en house ontwikkelden. Op hun eigen label Kahuna Cuts brachten ze ook hun eerste plaatproducties naar buiten en werden vervolgens steeds vaker gevraagd als remixers voor o.a. Luke Slater en Felix da Housecat. In 2002 verscheen ‘Machine Says Yes’, het debuutalbum van FC Kahuna met daarop grote dansvloerhits als ‘Glitterball’ en ‘Hayling’. De Kahuna’s worden in de Grote Zaal (Lugar Roxo) van Les Couleurs bijgestaan door de Haagse DJ”s Paul Funk en Djessie Lautan.

In de kleine zaal (Lugar Castanho) is het sleutelwoord Phunk, oftewel de funky variant van stromingen als hiphop, dance en pop. Twee van de betere funky live-acts van Nederland zullen worden bijgestaan door Relax-DJ Elected. Bastian bracht tot dusver twee albums uit (‘Ready’ en ‘It’s All Downhill From Here’) en scoorde in 2001 met ‘’You Got My Love’ (met de fameuze dansende tieten-clip) een internationale hit. TrackAddicts wordt tegenwoordig ook op het podium bijgestaan door DJ Elected en hun mix van p-funk, hiphop en soul wordt binnen afzienbare tijd ook via de CD ‘Handgrenades and Butter’ uitgebracht.
Zie ook: http://trackaddicts.eex.nl en http://www.bastianmusic.com

Met: DJ’s FC Kahuna, Paul Funk, Djessie Lautan en Elected en liveoptredens van: Bastian en TrackAddicts
Datum: Zaterdag 28 februari 2004
Aanvang: 23.00 uur
Toegang: € 10,-
Voorverkoop: Ticketservice (www.tickteservice.nl), Haags Uitburo (0900-8282999), Dagkassa Paard (werkdagen van 12.00 tot 17.00 uur en tijdens openingsuren van de zaal) en Confused Records (070-3608507)

11 opmerkingen

hey vince, that's a big fat tasty burger he's eating here!!
FC Kahuna!!!!

Klasse dat Les Couleurs zo´n naam neerzet...

:-D
 
Les Couleurs is tenminste wel goed bezig(Y)
 
FC Kahuna is cool!!

ze zijn zeer goed bezig hier in den haag (Y)
les couleurs is kikke! vooral kleine zaaltje is meestal erg gezellig, grote zaal vind ik vaak nog wat teveel agressieve koppen helaas :(
Ik was er de laatste keer met I-F.. poeeej.. leuk hoor... veel chicks ook zeg!

Kahuna is cool!
Big Kahuna Burger. That's that Hawaiian burger joint. I heard they got some tasty burgers.
 
Ik vind FC Kahuna niet zo boeiend eigenlijk...
Artiest Pie
FC kahuna vind ik zeker wel intressant eigelijk, ik denk dat ik wel een kijkje ga nemen
 
WTF hier moet ik heen FC KAHUNA !!!