Partyflock
 
­ Nederland

NopeisDope 28 april met de nieuwe koning: Quintino
Kings on the Beach

gepubliceerd door , op
NopeisDope
27 maart 2013
FeestNopeisDope · Kings on the Beach
Datumzondag 28 april 2013
WinactieNopeisDope actiegesloten
LocatieVroeger
Vorig jaar werd er de zondag voor Koninginnedag een nieuw concept gelanceerd door NopeisDope in Beachclub Vroeger. Queens on the Beach bleek één van de grootste successen van het strandseizoen van 2012. Het feest werd bekroond met een optreden van wereldster Nicky Romero en hij was de royale slagroom op de oranje taart!

Uiteraard keert NopeisDope terug met dit concept maar er is toch één klein veranderingetje in het hele verhaal: the Queen becomes a King! Waar heel Nederland afwacht tot de 30ste april viert NopeisDope op 28 april al de kroning van Willem Alexander. Kings on the Beach zal dus de geschiedenis in gaan als het eerste Koningsfeest van Nederland en dit gebeurt natuurlijk niet zomaar.

Quintino is momenteel aan het uitgroeien tot de nieuwe koning van de Nederlandse house. Of het nu in Miami, Ibiza, Jakarta of Sidney is, hij heeft zicht muurvast gevestigd tussen de wereldtop van de DJ's. De man die met Tiësto mee is geweest op zijn 'beroemde college tour' en bijna niet meer in Nederland te vinden is zal op 28 april zijn troon in Bloemendaal bestijgen. Maar er is meer!

Met artiesten als Lucien Foort, Skitzofrenix, Tony Junior, Marc Benjamin en de Italiaanse grootheden Bisbetic zet NopeisDope een line-up neer die van koninklijk niveau is. Maar niet alleen deze 'Kings' area zal ontploffen. Ook in de andere area staat er iets bijzonders te gebeuren. Volgens velen is BIGGI het best bewaarde geheim van Nederland, maar deze reus uit Breda is allang geen geheim meer. De skills van BIGGI zijn tot ver buiten de grenzen bekend en deze man lanceert dan ook terecht zijn eigen concept. Be Bigger zal de komende periode de clubs gaan bestormen en jij kunt bij de aftrap van dit nieuwe concept zijn. De komende week zullen ze uitgebreid terugkomen op wat mr BIGGI allemaal voor jouw in petto heeft.

Eén ding is zeker: het feest rond de nieuwe koning begint 28 april in Beachclub Vroeger

2 opmerkingen

 
Heerlijk zeg.