Partyflock
 
­ Nederland

Queenscore 2013

gepubliceerd door , op
Queenscore
7 maart 2013
Dit jaar zal Hare Majesteit plaats gaan maken voor Zijne Koninklijke Hoogheid. Dat is Inner Vision natuurlijk niet ontgaan, reden genoeg voor een feestje! En niet zomaar één als voorgaande edities... Iedereen kent inmiddels de jaarlijkse Queenscore party's. Deze laatste Queenscore zal Inner Vision nóg harder, nog wreder en nog grootser uit gaan pakken. Omdat de koning in spe er voor al zijn onderdanen wil zijn, zal Inner Vision met Koninginnenacht het hele Nederlandse volk op haar wenken bedienen. Voor het eerst in de geschiedenis van Queenscore zal heel Eindhoven op haar grondvesten schudden met maar liefst drie area's. Met meer muzikaal geweld dan ooit tevoren zul je de allerlaatste Koninginnedag op keiharde, meesterlijke en onvergetelijke wijze gaan inluiden.

Hardcore
In de concert zaal zal iedere hardcore liefhebber aan zijn trekken komen. Inner Vision sleurt jullie mee door de tijd en laat zien wat de afgelopen decennia hardcore in het Koninkrijk der Nederlanden ons gebracht heeft, vocaal ondersteunt door niemand minder dan PFSquad MC. Onder anderen The Troublemaker, Barrabass en D-shock zullen de eerste uurtjes vullen met het begin der hardcore-tijden. Freeze, R2B en QuickSwitch zullen ons laten zien wat Millennium hardcore inhoud. Deze mannen hebben er al heel wat optredens op zitten, en weten wat jullie willen horen. De promo-files zullen in leven gehouden worden door de enige echte DJ Promo! Dynamo-helden Future en Endonyx zullen jullie in een dj-battle voorbereiden op niemand minder dan Partyraiser! Op een high-speed rag tempo zal deze levende legende laten zien dat hardcore anno 2013 nog steeds in het cd-rekje van de koningin thuishoort.

Hardstyle tot hardcore
De artiesten in het Atrium zullen je meenemen in de wereld van hardstyle en hardcore. Op prinselijke wijze zullen zij laten zien dat deze stijlen héél goed door één deur kunnen. Waveblaster heeft het Dynamo-publiek al meer dan eens mee weten te voeren op het ritme van hardstyle, en met de beste dj's uit anderhalf jaar BPM kunnen jullie genieten van dikke knal sets waarop zelfs Willem-Alexander uit zijn naad zal gaan! Onder meer Seneeq, Bematic, Dstrbr en Zona zullen de zaal op zijn kop gaan zetten. Dj's als Cytrate en The Bass Machine zullen jullie bovendien laten zien wat de échte hardcore sound inhoudt.

NL, UK & Frenchcore
Ook aan de echte rauwdouwers hebben we gedacht! In de donkerste krochten van Dynamo zal Inner Vision de duisterste stijlen uit de boxen laten galmen. In de Kelder kun je keihard beuken op de hardste hardcore, de lekkerste frenchcore en de smerigste industriële sounds die het Nederlands Koninkrijk ons te bieden heeft. Laat je gek maken door onder andere Hellseeker, Endonyx en Doctor Terror, die de Dynamo al vele malen op zijn kop hebben gezet. Met de komst van Dr. Peacock en zijn doldwaze sounds zijn jullie bovendien verzekerd van een waardige laatste Queenscore.

Zoals jullie zien heeft Inner Vision aan iedereen gedacht, en zijn alle ingrediënten aanwezig voor een feest die de geschiedenisboeken zal gaan domineren, haal dus snel een kaartje! Om de crisis te bezweren zijn de kaartjes nu voor maar 10 euro verkrijgbaar, en als je denkt dat dit de hele line-up is.guess again, the sky has no limits!

Hierbij de complete line-up:

Area 1
Promo
Partyraiser
Future
Endonyx
Bigfoot
Freeze
R2B
QuickSwitch
The Troublemaker
The Hitman
Barrabass
D-shok
Hyperactive-D
PFSquad MC

Area 2:
Waveblaster
Red Steel
Maximize
Seneeq
Dstrbr
Two Gunkid
Zona
Wish-Haunter
Bematic
2 Style
Cytrate
The Bass Machine

Area 3:
Dr. Peacock
Hellseeker
Doctor Terror
Draidy
Tweaker
Invicta
Mannie

Tickets
Tickets zijn verkrijgbaar via www.dynamo-eindhoven.nl/tickets en bij Dynamo zelf voor €10,-. Queenscore is al meerdere keren uitverkocht geweest, dus ben verstandig en haal je kaartje in de voorverkoop. Mochten er kaarten over zijn dan kosten deze €12,- aan de deur.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 16 jaar. Legitimatie is verplicht, ongeacht uiterlijk of leeftijd. Vergeet je legitimatiebewijs dus niet. Geldige legitimatiebewijzen zijn een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs. Geen legitimatie is geen toegang.

Bereikbaarheid
Plan je reis naar Dynamo zorgvuldig. Dynamo ligt op slechts 7 minuten lopen van het centraal station van Eindhoven, maar houd rekening met aangepaste dienstregelingen in het openbaar vervoer. Plan daarom je reis met het openbaar vervoer via www.9292.nl. Als je met de auto komt is het navigatieadres de Ten Hagestraat 6a, 5611 EG, Eindhoven.

17 opmerkingen

heb er super veel zin in. en wat een top line-up
Knallen!
Artiest {SHOWLIST artist 31905, 99427, 6757}
Heb er zin in :bounce:
 
Of niet dan, gaat wat diks worden!
Uitspraak van verwijderd op zondag 14 april 2013 om 18:34:
Of niet dan, gaat wat diks worden!


beetje dubbel zinnig
Uitspraak van Terror Dingske op zondag 14 april 2013 om 20:16:
Jij denkt meteen weer het verkeerde he Robin! :) Foei ;)


nee gaat om het woordje diks
 
Uitspraak van DaCrazYBoY op zondag 14 april 2013 om 20:26:
aat om het woordje diks


Nou nie gaan zeuren met koninginnenacht he :P
nee want wie zeurt krijgt in dit geval echt GEEN BEURT!!!!

t idee tsss

gewoon hakken :cheer:
sonic ik hoef ook geen beurt van jou:-P
Here it is! The official hardcore warm-up mix for Queenscore by DJ Bigfoot.

Download this mix for free:


Tracklist:
- Mad dog - Psychotic
- Amnesys - CTRL_D_future
- Prankster & Synthax - Unity
- Hellsystem - Blood (Tha Playah remix)
- Furyan - Dark phoenix
- Tha playah - Why so serious
- Mad dog & Noize suppressor - Get a life
- System shock - Waste of noise
- Tommyknocker ft. The Wishmaster - Supernatural
- Dyprax & Angerfist - The pearly gates
- Stereotype - March to the drums
- Art of fighters & Noize suppressor - Breath fire
- Angerfist & Miss K8 - Santiago
- Art of fighters - In for the kill
- Crossfiyah - The reckoning
- Miss K8 - Unforgettable
- Paul Elstak & Partyraiser - Back from the dead
- Rayden - Push the button

Also available on YouTube:


http://www.facebook.com/officialdjbigfoot
http://www.youtube.com/djbigfootnl
http://twitter.com/djbigfootnl
http://soundcloud.com/djbigfoot
http://www.djbigfoot.eu