Partyflock
 
­ Nederland

UrbaNice voegt Tyga toe aan affiche

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 18 mei palmt UrbaNice het Antwerpse Sportpaleis in. Daarmee wordt het Sportpaleis de grootste en vetste club van het land voor liefhebbers van r&b, hiphop, soul & funk en andere muziekgenres met een urban randje. Met een pimped out, chromed out decor, een indrukwekkende klank- en lichtshow en toppers uit binnen- en buitenland, zullen de temperaturen ongetwijfeld hoog oplopen.

Na de Franse rapper La Fouine, de Amerikaan Fat Joe en Belgische DJ-toppers zoals TLP aka Troubleman, Daddy K, Frederico, Sake & MC Red One en Lady S, hebben ook de Belgische acts Halve Neuro, Slongs Dievanongs en de nieuwe rijzende ster Coely hun komst bevestigd. Daar wordt nu één van de hotste rappers van het moment aan toegevoegd: Tyga. Behalve de 'klassiekers' van zijn voorgaande albums, presenteert Tyga tijdens zijn UrbaNice-show zijn nieuwste plaat 'Hotel California'.

Als compleet onbekende hiphopper gaf hij in 2007 op de MTV Video Music Awards een waanzinnig optreden. Een jaar later presenteerde Tyga zijn debuutalbum 'No Introduction' dat door zowel de media als het publiek vol lof werd ontvangen. Het hiervan afkomstige nummer 'Deuces' met Chris Brown werd bovendien genomineerd voor de Grammy Award voor Best Rap. Ook immens populaire games als Madden NFL en Need for Speed en films als Fighting maken graag gebruik van Tyga's opzwepende songs.

In 2012 kwam Tyga met de opvolger van 'No Introduction' die alle verwachtingen overtrof. Dankzij de hoogstaande producties, uiteenlopende arrangementen en samenwerkingen met o.a. Snoop Dogg, Drake en Nas, werd ook langspeler 'Careless World: Rise of the Last King' een regelrechte hit. Al in de eerste week gingen er maar liefst 61.000 exemplaren over de toonbank, waardoor het album direct op nummer 4 van de Billboard 200 belandde. Dit voorjaar staat de release van Tyga's derde plaat op de planning. Met gastoptredens van o.a. Rick Ross, Nicki Minaj, Chris Brown en Wiz Khalifa belooft ook 'Hotel California' een groot succes te worden.

UrbaNice in het Sportpaleis is een samenwerking tussen MNM, Star Events (organisator van MNM Back To The 90's / Supersonic Festival), Forever Funky, La La Rocca, Hot Sunday Nights en Mondial.

Voor een ticket betaal je 35€ (excl. service- en reservatiekosten) bij www.teleticketservice.com, 070 345 345 of bij Free Record Shop. VIP-pakketten zijn te bestellen via www.urbanice.be.