Partyflock
 
­ Nederland

Ken je Klassiekers

gepubliceerd door , op
Vroeger was alles beter, we horen het steeds vaker om ons heen... Termen als 'die goeie ouwe tijd' en 'weet je nog toen we daar heen gingen' passeren steeds vaker de revue bij de huidige 25 plussers en daaromheen. Tijd voor verandering dus en tijd om in het weekend van de bank af te komen. Oppas regelen voor de kids, even geen dekentje over je heen, geen kroegbezoek, maar het debuut van Ken je Klassiekers in de vernieuwde Club Vie op vrijdag 19 april.

Ken je klassiekers is een nieuw feest voor juist die mensen die het gevoel van vroeger missen of voor iedereen die nieuwsgierig is hoe het er vroeger aan toe ging. Al die verhalen...dat wil je (nog) eens meemaken! Dat kan zitten in de kleine dingetjes. Juist die vrienden of vriendinnen waar je vroeger altijd al mee ging stappen. Die ene plaat die je hele weekend goedmaakte. De locatie die toen nog onwijs populair was of een bepaald feest. We kennen allemaal het gevoel en helaas komt het niet meer terug...tot nu!

Trillend in de rij voor de gastenlijst, sta ik er wel op? Kan ik er wel op? De herintroductie van de All Stars en de Arafatsjalen met polsbandjes. Bikkemberg shirts in de club. Fedde le Grand - 'Put Your Hands Up For Detroit' en Michael Gray - 'The Weekend' als megahit en natuurlijk Robbie en Richie die op elk feest foto's stonden te maken. Maar er is meer...veel meer! Iedereen heeft een bepaald gevoel uit die tijd en dat gaan ze met Ken je klassiekers terugbrengen. Hoe? Samen met jou!

Je kent het wel, die oude vertrouwde Rush edities of Chemistry in de Escape. Sneakerz, daar moest iedereen bij zijn. Housequake in de Cruise Terminal. Of de gouwe ouwe Latin Lovers edities in Villa Thalia. Las Palmas was heer en meester met Burn Baby Burn, Betty Ford Clinic en Now&Wow spande de kroon door heel Nederland met Flirt en Lolita Klup. De legendarische zondagen in Bloemendaal. Een kleine greep uit het leuke aantal feesten dat ons vroeger bezighield, ieder weekend, om dan nog helemaal niet te spreken over de festivalletjes die vroeger nog leuk en intiem waren!

Muzikale input deze avond wordt verzorgd door het koningskoppel uit die tijd: Brian S & Victor Coral back 2 back. Natuurlijk staan er nog meer artiesten die avond in de planning, maar dat houden ze nog even geheim! Platen en klassiekers vanaf het jaar 2000 tot aan nu passeren de revue maar ook toekomstige klassiekers!

Tickets koop je bij koop tickets!

1 opmerking

En als ze dan echt baas zijn, draaien ze met vinyl.