Partyflock
 
­ Nederland

Eerste editie Buitengewoon in LVC

gepubliceerd door , op
Buitengewoon
2 april 2013
FeestBuitengewoon · Sjonnie en Anita verkleedfuif
Datumvrijdag 31 mei 2013
LocatieLVC Cultuur Podium
Juh stelletje Leidse Glibbers! Vrijdag 31 mei, de bouwvak is alweer bijna in zicht, tijd voor een knotsgek Sjonnie & Anita verkleedfeest aan de Breestraat te Leiduh. Kam je mat, werk je aarsgewei bij, trek je mooiste aussie aan en voor de tienermoeders parkeer die kleine opdonder lekker bij je schoonouders, want jij mot naar het LVC voor een heerlijk avondje ordinair beuken. Maak je borst maar nat want niemand minder dan Joop Junior komt het zo geliefde maar tevens tot doodverklaarde gebouw van het LVC op z'n kop zetten! Deze eerste editie van 'Buitengewoon' zal de boeken in gaan als het smerigste en gekste feest van het jaar.

Welke Sjonnies achter de knoppen zullen jullie daarbij gaan helpen?

Maeklem: Deze woonwagenbewoner en tevens beroepsuitkeringstrekker organiseert samen met een groep vrienden feestjes in onze mooie hoofdstad onder de naam Volunar Records. Anita kan bevestigen dat deze feestjes zeker een bezoekje waard zijn. Deze Sjon uit de Jordaan staat te popelen om jullie twee uur lang te verwennen met zijn rauwe underground deephouse sound. Een goed begin is het halve werk, dus kom vroeg en laat Maeklem jullie opwarmen met zijn heerlijke sound vol diepe klappende bassen.

Joop Junior: Deze ras-Hagenees kan er wat van! Zijn hypnotiserende technoplaten met snoeiharde baslijnen klinken harder dan de uitlaat onder je Tomos. Het is dus ook geen wonder dat ervaren superhelden als Richie Hawtin en Dubfire Joop's werk hebben opgemerkt. Joop's debuutplaat werd uitgegeven op het label Minus van niemand minder dan mr. Hawtin himself en sindsdien gaat het erg hard met zijn carrière. Hij heeft support van DJ's als Adam Beyer, Joseph Capriati, Karotte en Marco Bailey. Menig Sjonnie en Anita hebben de beste man mogen aanschouwen op de Awakenings Enter special van Ritchie Hawtin in de Gashouder. In Nederland heeft hij zo'n beetje overal al gespeeld en dus reist deze jonge Hagenees tegenwoordig ook heel Europa door.

Tenzers: Als je na Joop nog lucht over hebt in je Nike Air Max kan je nog even door op het muzikale geweld van de gebroeders Tenzer. Het LVC is hun stamkroeg en zij de koningen van de bar! Stilstaan kunnen deze gastih niet! Deze stereotype Leidse Sjonnies gaan tegenwoordig erg lekker en zijn een begrip aan het worden in de Lakenstad. Optredens op o.a.: Meltdown, Doorgedraaid, Klikk, MyHouse en Avondeten maken dit duidelijk. Hard, zwaar en ritmisch, oftewel: de Tenzers zonder begrenzers! Dit duo zal het LVC wederom op haar grondvesten doen schudden.

Verlaat je trailerpark, camping of flat en trek je mooiste Sjonnie & Anita, New Kids of White Trash-kleertjes uit de kast! En natuurlijk vergeet jullie opblaasspullen niet! Alles moet kapot, alles moet de lucht in!

Line-up
23.00-01.00 Maeklem
01.00-02.30 Joop Junior
02.30-04.00 Tenzers

1 opmerking

:lol: lachen. Lijkt me wel apart om in me aussie te techno'en :D