Partyflock
 
­ Nederland

Dreamfields maakt eerste namen bekend

gepubliceerd door , op
Zaterdag 29 juni organiseert Matrixx alweer voor de derde keer het prachtige intieme Dreamfields Festival op recreatiegebied Rhederlaag te Lathum (gemeente Zevenaar) bij Arnhem. Een droomlocatie aan het water met een fenomenaal uitzicht op de Veluwse heuvelrug met daarvoor idyllisch dobberende bootjes. De mooie decors, dikke line-ups en een verzorgde productie maken van Dreamfields een festival om van te dromen. Terwijl de puntjes op de i van het woord line-up worden gezet, presenteert Matrixx alvast de eerste namen.

Trailer


Eerste namen line-up
Voor de house liefhebbers zijn dezelfde drie hostingpartners als vorig jaar weer van de partij. Op de Mainstage, gehost door Exxellent, zal onder andere het getalenteerde trio Shermanology met hun beats en vocals het zonnetje laten schijnen. Ook jonge talenten als Justin Prime, bekend van zijn hit 'Cannonball' met Showtek, en Alvaro zullen de Exxellent mainstage betreden.

Ook The Partysquad is dit jaar weer aanwezig met hun eclectische concept Krush Groove. Vato Gonzalez en Kraantje Pappie zullen onder andere de headliners van deze stage zijn. Lady Bee ken je misschien als MC, maar op Dreamfields laat ze zien wat voor een killer bee ze in de booth is.

Dansen op het strand, of met je voeten in het water. Dat kan op Dreamfields bij de verruimde Latin Lovers stage, waar de heerlijkste house gedraaid word door helden als Gregor Salto en ROOG. Natuurlijk mag op zo'n zomerse stage La Fuente niet ontbreken en ook Latin Lovers presenteert jong talent in de vorm van Roul and Doors.

XXlerator vertegenwoordigt ook dit jaar weer de hardere stijlen op Dreamfields met twee stages. Op de vernieuwde XXlerator Mainstage vind je een overwegend euforische line-up met bekende namen als TNT (Technoboy & Tuneboy) en verrassend veel getalenteerde DJ's zoals The Vision & Inner Heat. Natuurlijk mogen de makers van het XXlerator anthem, D-Block & S-te-Fan, niet ontbreken.

In de XXlerator Raw tent pakt Matrixx wederom uit met een dikke en keiharde line-up. Matrixx is vooral trots op de exclusive festival closing set van Crypsis & Radical Redemption. De enige festival closing set van deze twee rauwdouwers deze zomer zie je dus op Dreamfields. Verder op deze stage ook namen als Chris One en The Geminizers.

De volledige line-up wordt medio april gepresenteerd.

Tickets
De kaartverkoop gaat alweer ongekend hard. Dreamfields zal dan ook evenals de vorige twee edities volledig uitverkocht raken. Wees er dus op tijd bij en koop je kaartje online via www.dreamfields.nl of bij alle Primera winkels in Nederland. Tickets kosten € 42,50 (ex fee). Combineer je ticket gemakkelijk met een busreis via www.eventtravel.nl

5 opmerkingen

wat bedoelen ze hiermee :O:
De enige festival closing set van deze twee rauwdouwers deze zomer zie je dus op Dreamfields.
Is dat ze reden dat die 2 mannen niet op defqon draaien?!

Lineup ziet er dusverre goed uit :)! Benieuwd naar de rest
laatste aanpassing
chrissssoneeee(L)
laatste aanpassing
Uitspraak van __---__ op woensdag 27 maart 2013 om 17:52:
wat bedoelen ze hiermee :O:


Dat de combinatie Crypsis en RR die het festival afsluiten een unieke duo is die je voor de rest in het festival seizoen niet zal zien als afsluiters denk ik gewoon.
Uitspraak van Pepsi. op woensdag 27 maart 2013 om 21:04:
Dat de combinatie Crypsis en RR die het festival afsluiten een unieke duo is die je voor de rest in het festival seizoen niet zal zien als afsluiters denk ik gewoon.


Zie zo moeilijk ist niet.. :)