Partyflock
 
­ Nederland

Trancefusion Club Edition keert terug met internationale sterren

gepubliceerd door , op
Trancefusion
12 maart 2013
FeestTrancefusion · Special Club Edition 3
Datumzaterdag 8 juni 2013
LocatieSaSaZu Site
BTL Agency verheugt zich een speciale Trancefusion Club Edition aan te kondigen. Zaterdag 8 juni staat SaSaZu in Praag in het teken van een memorabele nacht gevuld met een geweldige line-up. 8 Juni zullen de volgende sterren stralen:

Andy Moor
Bekend bij miljoenen trance-fans wereldwijd, deze Britse producer en dj was reeds te gast op Trancefusion Spring Edition in 2012. Nu meer dan een jaar later komt hij terug naar Praag als headliner voor deze speciale club editie.

Tenishia
Dit duo wist het publiek tijdens Trancefusion Autumn 2012 te verbluffen naast vele nieuwe talenten. Hun show zorgde voor zoveel positieve feedback dat het meer dan logisch was om ze opnieuw vanuit Malta in te laten vliegen. Dit keer zullen ze demonstreren dat ze ook in een club gigantisch uit hun plaat kunnen gaan. In de DJMAG top 100 poll bereikten ze de 'top 50 djs on the planet'!

Bjorn Akesson
Trancefusion weet iedere keer weer nieuwe en frisse namen in de trance scene uit te nodigen naar Praag. De Zweedse producer is momenteel zwaar aan het vlammen en zal er zeker voor zorgen een blijvende indruk achter te laten door zijn verrassende set.

Nitrous Oxide
Deze poolse dj en producer is een groot talent in de trance wereld en het is meer dan zeker dat hij het publiek in SaSaZu tot een muzikaal hoogtepunt zal brengen.

Thomas Coastline
Thomas hoort tot het meubilair van Trancefusion – niet alleen bekend vanwege zijn dynamische en regelmatige sets maar ook als een van de creatieve geesten achter de schermen. Actief in de productie van Trancefusion trailers, radio spots en intros voor de shows.

Susana (live)
Een van de unieke dingen van Trancefusion is dat bijna iedere editie live musici uitgenodigd worden om met de djs te jammen. Dit keer komt Susana uit Nederland, haar vocale talent is meer dan bekend van vele dance hits. Hier is een voorbeeld:



Trancefusion – a deep 'trance-fusion' into the veins of the Czech music scene! You'll be reborn after this unforgettable night!

Meer informatie: www.trancefusion.cz

Tickets verkrijgbaar via Timoco. Meer informatie via mail: nederlands@trancefusion.cz.