Partyflock
 
­ Nederland

TikTak Eclectic Music Festival debuteert met Pinksteren

gepubliceerd door , op
TIKTAK
12 maart 2013
FeestTIKTAK · Eclectic Music Festival
Datumzondag 19 mei 2013
LocatieArenA Boulevard
Zondag 19 mei is het zover: de allereerste editie van TikTak Eclectic Music Festival in ArenA Boulevard Amsterdam. De optelsom van een reeks weergaloze avonden AIR, een bombastische Mysteryland stage en een episch nieuwjaarsfeest in de Heineken Music Hall. De meest logische stap voor Amsterdams koploper op het gebied van de eclectische dansmuziek: een eigen festival.

Er wordt groots uitgepakt, met artiesten uit binnen- en buitenland verdeeld over drie stages. De breedte wordt opgezocht met internationale headliners als Armand van Helden – de New Yorkse house pionier bekend van o.a. Ducksauce, de Italiaanse dance punk legende en vaste dj van Rihanna – Congorock, Guatamalteeks trap-icoon Carnage, de Bristolse grime goeroe Redlight en UK helden Jack Beats.

Natuurlijk mag op 's lands eerste officiële Eclectic Music Festival de volledige top der vaderlandse eclectici niet ontbreken. De De Jeugd van Tegenwoordig, The Opposites en chartbestormers Yellow Claw zijn er allemaal bij. Maar ook The Flexican & Sef, Dio live met zijn band en The Partysquad, die met Ms. Dynamite Verenigd Koninkrijk een show gaan weggeven. Dat dit slechts een kleine greep van het affiche is, zal je niet verbazen.

TikTak Festival gaat de samenwerking aan met eclectisch collectief SFFRMKRS, die met een waanzinnige line-up komen in een beuker van een tent. En Klassenfeestje (Geza Weisz, Dio & Manuel Broekman) dat een ongekende populariteit oogst met een ode aan de muziek van hun jeugd. Zij maken hun eigen feestje, waar alles kan en mag.

Op zondag 19 mei komt TikTak groots en gaan ze voor niets minder dan een epische Pinksterdag, want op maandag ben je helemaal vrij!



Voorverkoop
Voorverkoop €39,50 ex fee via koop tickets

3 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4138, 1961}
Slimme samenwerking met Diynamic Festival en het bewijs dat ID&T met nieuwe concepten een frisse weg is ingeslagen. Totaal niet mijn cup of tea, maar toch props!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4456, 2124}
Artiest {SHOWLIST artist 68299, 89019}
ID&T weet altijd hoe de feesten georganiseerd moeten worden dat is al jaren een bewijs met sensation mystery land tommorrorland en andere feesten.

ID&T zal dat ook blijven zolang hun feesten blijven doen
Zij zijn de nr 1
Artiest {SHOWLIST artist 47729, 30023, 54663, 50688}
Heel tof initiatief! Line up liegt er niet om.... Tijdens Mysteryland en NYE HMH ging het dak eraf! Locatie is DIK!