Partyflock
 
­ Nederland

Krush Groove tijdens Koninginnenacht in Paradiso

gepubliceerd door , op
Krush Groove
26 februari 2013
Krush Groove brengt al sinds 2008 de meest vooruitstrevende, verfrissende en grensverleggende DJ's en muziekstromingen bij elkaar. De komende editie zal dan ook niet anders zijn. Op maandag 29 april zal The Partysquad het Krush Groove concept lanceren in de Paradiso in Amsterdam. Zoals altijd zal ook deze editie draaien om een speciale eregast; dit keer is dat Diplo! Deze grote naam, ook bekend van zijn Major Lazer project, was zelfs al eens eerder headliner op een Krush Groove party in Nijmegen. Diplo zal worden bijgestaan door een reeks van andere zwaargewicht platendraaiers zoals The Flexican, Girls Love DJs, FeestDJRuud en vele anderen, op een avond welke nu al legendarisch belooft te worden. Zoals altijd, kun je alle stijlen van elektronische dans muziek verwachten, geserveerd in 3 zalen. Dit alles vindt plaats op een speciale dag; koninginnennacht.
A word of advise; don't sleep on this! Haal je kaarten op tijd, want in no-time zullen alle kaarten voor deze grote party in het relatief intieme Paradiso uitverkocht zijn.

Diplo:
De Grammy genomineerde Thomas Wesley Pentz, beter bekend als Diplo, is onder andere succesvol vanwege het consequent creëren van trends en bewegingen in de muziek. Als oprichter van het Mad Decent platenlabel, is Diplo verantwoordelijk geweest voor het onder de wereldwijde aandacht brengen van hedendaagse artiesten als Dillon Francis, Rusko, Bonde Do Role, Riff Raff, The Partysquad, Munchi maar denk ook aan Baauer van de momenteel welbekende Harlem Shake. Diplo heeft ook samengewerkt met M.I.A., Usher, Missy Elliot, Snoop en meer bekende trendsetters in de muziek. In 2009 begon een nieuwe muzikale reis voor Diplo toen hij Major Lazer lanceerde; een act die nu al bijna niet meer weg te denken valt en verantwoordelijk is voor een belangrijk stukje dancehall integratie in de muziek scene.

The Partysquad presenteert Krush Groove
The Partysquad weet al jaren hun naam eer aan te doen. Het gerenommeerde duo uit Amsterdam weet precies hoe ze haar publiek een fantastische tijd moet voorschotelen en naast de bekendheid in Nederland reizen ze met hun frisse, internationale sound de laatste jaren meer en meer de rest van de wereld af. Wat begon met een reggae georiënteerde EP op Mad Decent (Hollertronixx 10 / Murderer ep), groeide uit tot releases als de single met Major Lazer "Original Don", de Badman Rave ep (MadDecent) en nog een plaat met Major Lazer op het upcoming album van laatstgenoemde! De mannen veroveren dan ook steeds meer hun plek met releases op andere toonaangevende labels als DimMak, Fools Gold, Downtownrecords en hun eigen imprint bij Spinnin; Rebel Yard music.

Als liefhebber van nieuwe elektronische dance muziek vonden de mannen dan ook dat er behoefte was aan een evenement als Krush Groove. Het concept is de ultieme rave; leuke mensen, toffe locaties en natuurlijk de beste, vooruitstrevendste en meest gevarieerde muziek die je op één avond kunt horen. Krush Groove is de perfecte spiegel van deze tijd waarin grenzen van muziek genres aan het verdwijnen zijn. Een muzikale smeltkroes voor een open minded publiek. Krush Groove is niet per se een maandelijks terugkerend concept maar duikt op wanneer er met de juiste artiesten een solide event kan worden neergezet. Gasten die al eerder op KG draaiden; Armand van Helden, Don Diablo, Sydney Samson, Oliver Twizt.

Line-up