Partyflock
 
­ Nederland

Boat-House op New RiverZZ

gepubliceerd door , op
New RiverZZ legt op 23 maart de loopplank uit voor de oudere jongeren in de Hoeksche Waard. Het woongebied rondom het Spui heeft talrijke cafés en restaurants, maar om écht lekker uit je dak te gaan moet je toch meer richting de grote stad. Vanuit een eigen wens is het concept Boat-House geboren. Partyschip New RiverZZ komt naar Oud-Beijerland om het publiek op 'eigen terrein' lokaal bedienen.

New RiverZZ is een ontzettend mooi schip met vele mogelijkheden waar eM-productions als (mede)organisatie veel potentie in ziet. Em-Productions barst van de energie, ideeën en concepten. Voor deze eerste editie hebben ze waanzinnige djs kunnen boeken: Miss J'amore, Remon Lacroix en Cesario (bekend van Nighttown, Now & Wow en Maastheater).

Het streven is een zeer dansbare avond voor iedereen met de gezelligheid van de Hoeksche Waard, ons kent ons.
Om 22.30uur gaan de trossen los van de kade en om 00.30uur meren ze weer aan! Het is een extra dimensie waarvoor je geen zeebenen hoeft te hebben, je danst in een 'real-life film' met voorbijtrekkend decor!

Er is bewust gekozen voor een minimumleeftijd van 25 jaar, omdat deze groep met enige regelmaat nog een gezellige avond wil hebben en graag onder gelijkgestemden wil zijn. Dit event biedt deze groep een nieuwe mogelijkheid, een geweldige locatie én een andere keus.

De animo is groot en de kaarten beperkt dus mis deze boat niet en zorg dat je op tijd bent!
Tickets koop je op www.easyticket.nl.
VVK:€15
Standaard:€20
Deur:€30