Partyflock
 
­ Nederland

Definitief strijdplan Hellbound · Hardcore Republic Germany

gepubliceerd door , op
Hellbound
25 februari 2013
FeestHellbound · Hardcore Republic Germany
Datumzaterdag 9 maart 2013
LocatieFörderturm Site
Hardcore-broeders zijn hun opmars gestart vanuit Duitsland, Frankrijk, Noorwegen, Nederland en zelfs de Verenigde Staten naar één van de meest obscure uithoeken van de Duitse underground. Hun doel; het veroveren van een negentig jaar oud herkenningspunt te midden van het grauwe landschap van het Duitse Ruhrgebied; de historische Förderturm in Bönen. Op 9 maart 2013 zal deze 55 meter hoge mijntoren op haar knieën gebracht worden. De Hardcore Republic zal overwinnen!

Multigroove, de oudste underground organisatie van Nederland, en Ruhr G-Beat, de vooruitstrevende jonge organisatie uit Duitsland, bundelen hun krachten voor de eerste Duitse editie van Hellbound – Hardcore Republic Germany. Check hieronder het strijdplan:



Hellbound 'Hardcore Republic Germany' Trailer
Iedere revolutie heeft haar eigen helden. Na zijn anthem voor de Nederlandse editie van 'Hardcore Republic' op de duivelse datum 10-11-12 in de Hemkade in Zaandam, heeft Omkara een vernietigende nieuwe track gemaakt die gebruikt is voor de 'Hardcore Republic Germany' trailer van Yzco:



Hellbound 'Hardcore Republic' Merchandise
Op 9 maart wordt in de Merchandise stand in de Förderturm de exclusieve nieuwe merchandise lijn van de 'Hardcore Republic' gepresenteerd. Sluit je aan bij de revolutie en hul je in één van de limited edition 'Hardcore Republic' shirts, hoodies of tank tops. Binnenkort kun je ook weer op www.multigroove.nl terecht voor de dikste nieuwe Multigroove merchandise.

Multi Members
Tijdens Hellbound wordt een oude traditie in ere hersteld; de Multi Members! Schrijf je tijdens het evenement in als Multi Member en ontvang meteen een leuk presentje en toegang tot de speciale Multi Member Area. Ook na Hellbound heb je als lid van de Multigroove familie ook het voordeel met brute acties, kortingen en toegang tot de Multi Member Area, dus hou www.multigroove.nl in de gaten voor het laatste Multi Member Nieuws.

Voorverkoop
Regel jouw staatsburgerschap voor Hellbound – Hardcore Republic vandaag nog via koop tickets, Kartenchecker.de of bij een Primera vestiging bij jou in de buurt voor 27,50 Euro.

Routebeschrijving
Bezoek de Förderturm website voor de landkaart. Je kunt de toren ook per bus bereiken (VKU, Line C91 + R92, bushalte Altenbögge Markt) en per trein vanaf Hamm of Unna.

Busreizen
Wil je dit nieuwe Duitse front bestormen, maar heb je nog geen vervoer? Vanaf verschillende locaties zullen luxe touringcars naar Hellbound - Hardcore Republiek in Duitsland vertrekken. De bussen vertrekken met een minimum van 30 personen per bus en voor 40,00 Euro kunt je je retourticket te boeken naar de locatie in Bönen. Check Facebook en www.detournado.nl voor de opstaplocaties en voorwaarden.

Steun de revolutie
Sympathisanten van de Hardcore Republic kunnen de revolutie steunen via Myspace, Hyves, Facebook en Twitter.

Of check de website voor de laatste ontwikkelingen: www.multigroove.nl

8 opmerkingen

Top locatie! Vette line up! Ik heb er zin in!!!!
Die Party wird der absolute Knaller !
Ich kann es nicht mehr abwarten :D
 
Zeker een aanrader, vette locatie ook zeker :bounce:
En volgens de Duitsers vliegen de kaartjes daar behoorlijk over de toonbank (Y):D
Pauper concept.
Uitspraak van Tumult op donderdag 7 maart 2013 om 09:44:
Pauper concept.


vond het in hemkade anders wel bruut feestje :D!
Hellbound is vet, maar die communisten symboliek gaat nergens over.
Dat thema hebben ze toch al jaren... Vindt het ook niet echt `n boeiend thema verder, maar er zijn meer organisaties die daar last van hebben...

Volgens mij ben ik ook wel eens (met nog 50.000 man ofzo) naar Innercity in de RAI geweest met een soortgelijk thema...