Partyflock
 

Ravers Night part 2 in Eclipse, Rotterdam
Update, trailer en speciale actie

gepubliceerd door , op
Ravers Night
8 februari 2013
FeestRavers Night · DJ Ruffneck presents
Datumzaterdag 16 maart 2013
WinactieRavers Night actiegesloten
LocatieEclipse
DJ Ruffneck is zaterdag 16 maart 2013 terug met een onvervalste editie van Ravers Night. Heel de nacht lang de beste early rave, artcore en early hardcore in Club Eclipse, Rotterdam (in het verleden ook wel bekend als Outland en Ministry of Dance). Terug naar de gouden tijden van de Energiehal, Sporthallen Zuid en de Circle Studios in Dordrecht, waar Ravers Night zijn oorsprong had in de jaren negentig.

Het beste van vroeger zonder dat er mainstream hardcore, mash-ups of andere nieuwe muziek doorheen gedraaid wordt! In Club Eclipse zijn er geen 'sound limits' dus dit betekent dat het ingehuurde geluidssysteem weer maximaal getest gaat worden! Kaarten kosten in de voorverkoop slechts € 15,- (ex. fee) (de eerste 200 early bird tickets zijn compleet uitverkocht!) Kijk voor tickets en info op de website van NRG Events: www.nrg-events.nl

Bekijk hieronder de promo video voor Ravers Night met een shout out van DJ Ruffneck



Bij deze nogmaals de top line-up voor DJ Ruffneck presents: Ravers Night

Ruffneck
The Outside Agency
Predator
Dione
DJ Rob
Lyrix vs D'Spyre
Hosted by: MC TMC

Kaartverkoop
De 200 'early bird tickets' zijn compleet uitverkocht. Kaarten zijn nu te koop voor slechts € 15,- (ex. fee) Kijk voor tickets en meer informatie op de website van NRG Events: www.nrg-events.nl en op de website van Club Eclipse: www.club-eclipse.nl

Speciale actie
Elke bezoeker met een origineel Ruffneck Soldier t-shirt of longsleeve krijgt gratis entree voor deze editie van Ravers Night! Ben je in het bezit van zo'n kledingstuk en wil je gratis entree? Mail dan je volledige naam naar info@NRG-Events.nl met een foto van jezelf in het t-shirt of longsleeve. Dan ontvang je bevestiging van je naam op de gastenlijst voor het feest van 16 maart 2013! Trek natuurlijk dan ook wel het shirt aan naar het feest zodat je gratis naar binnen kan. Mocht je al een kaartje hebben, krijg je de waarde in drankmunten bij de kassa!

Auto en openbaar vervoer
Club Eclipse is goed te bereiken per openbaar vervoer. Met de metro of trein kun je reizen tot station Rotterdam Alexander. De locatie is gelegen aan de overkant van de straat. Voor actuele reizigersinformatie en tijden kijk je op www.ns.nl, www.ov9292.nl of www.ret.nl Ook met de auto is Club Eclipse uitstekend te bereiken. Parkeren kan op het naastgelegen bewaakte parkeerterrein.

Merchandise
Tijdens Ravers Night in Club Eclipse is er een uitgebreide merchandise stand van Rige Entertainment aanwezig waar je verschillende Ruffneck artikelen kunt aanschaffen en verschillende andere merchandise artikelen.

Websites en social media
Kijk voor meer informatie op de site van NRG Events: www.nrg-events.nl en op de website van Club Eclipse: www.club-eclipse.nl DJ Ruffneck presents: Ravers Night is ook te vinden op Facebook. NRG Events is ook op Twitter te volgen.

Verdere informatie
De minimale leeftijd voor 'Ravers Night' in Club Eclipse, Rotterdam is 18 jaar, bij twijfel kan er om je ID gevraagd worden. Het feest begint om 22:00 en eindigt om 06:00.

14 opmerkingen

Elke bezoeker met een origineel Ruffneck Soldier t-shirt of longsleeve krijgt gratis entree voor deze editie van Ravers Night! Ben je in het bezit van zo'n kledingstuk en wil je gratis entree?

en met een tattoo? hehe :P
Gaat weer een gezellige nacht worden!
Uitspraak van [B.O.T]Snetselaer:banana: op dinsdag 5 maart 2013 om 17:10:
Tellen alleen ruffneck soldier kledingstukken?


Ja.
Anders zou iedereen ongeveer gratis binnen kunnen komen.
Uitspraak van J. frisman op dinsdag 5 maart 2013 om 10:45:
Elke bezoeker met een origineel Ruffneck Soldier t-shirt of longsleeve krijgt gratis entree voor deze editie van Ravers Night! Ben je in het bezit van zo'n kledingstuk en wil je gratis entree?

en met een tattoo? hehe :P


maar kom wel voor de muziek :D
woef woef en blauw pet voor de deur gezellig
nouw heb ze wel vaak daar gezien
Uitspraak van Jive op maandag 11 maart 2013 om 18:33:
nouw heb ze wel vaak daar gezien


Bij de vorige editie stonden ze er ook niet en dit keer denk ik ook niet. Maar ik zou er wel rekening mee houden.