Partyflock
 
­ Nederland

Spraakmakende trailer NopeisDope XL · We own the night
9 Maart in Maassilo

gepubliceerd door , op
NopeisDope XL
12 februari 2013
Het is weer tijd voor NopeisDope XL en dit maal zal NopeisDope laten zien waarom zij de heerser van de nacht is. Na de twee megasuccessen in 2012 was het duidelijk dat NopeisDope in 2013 terug zou keren naar de dikste locatie van Nederland, de Maassilo.

Zoals je inmiddels gewend bent gaat er weer van alles gebeuren en is er qua programmering weer een boek te schrijven over de artiesten die jouw nacht zullen maken op 9 maart.

In de Nope area staat onder andere Franky Rizardo, die als een wervelstorm het Defected in the House kamp heeft overgenomen. Ralvero die momenteel met 'Jackpot' een megahit heeft samen met Quintino. La Fuente die met zijn harde werken tot de absolute dj top van ons land hoort en nog veel meer. Wie echt een verassing is in deze line-up is Burak Yeter, Burak is veruit de bekendst dj uit Turkije en kan daar niet normaal over straat. Hij werkt samen met de grootste artiesten op aarde en zal speciaal voor NopeisDope zijn eerste grote optreden in Nederland gaan doen.

De Dope area heeft ook dit keer een super line-up met alleen maar toppers! De Rotterdamse super dj D.A. & Winne zal samen met niemand minder dan Winne een knallende performance gaan geven. Winne heeft geen enkele introductie nodig en behoort tot de grootste rappers van Nederland. Dit geldt ook voor Nega, die naast zijn succesvolle muziekcarrière momenteel in meerdere films schittert. Hij zal er samen met zijn partner Dash zijn om je nacht nog heter te maken dan die al is. De grote man uit Breda BIGGI is altijd een hoogtepunt en Irwan is toch echt één van de grondleggers van de 'Dope' sound!

Lucien Foort staat al jaren aan de top en dat is toch uniek te noemen. Vanwege zijn nauwe band met NopeisDope was het dan ook niet meer dan logisch dat hij een keer met zijn Bigroom Lovers zou neerstrijken in de Maassilo tijdens NopeisDope XL. Veel mensen zullen smullen bij het idee van een 3 uur durende set en dat is dan ook precies wat je kunt verwachten van de meester. Zijn partner in the night Andy Jones mag natuurlijk niet ontbreken. Hiernaast heeft hij ook Dennis 'mr 538's dance department' Ruyer weten te strikken voor een set net als Tony junior, die momenteel als één van de artiesten wordt gezien die de wereld snel zullen gaan veroveren.

Barend en Wijnand zijn met rap tempo aan het uitgroeien tot een begrip op 3FM. Na het succes van hun area vorige keer tijdens NopeisDope XL 'Bigger Better Bolder' krijgen ze nu een gigantisch stage met knotsgekke optredens. Vrouwen en feesten is het motto van de Kuddedieren, dit is dan ook wat je kunt verwachten tijdens hun optreden op NopeisDope XL 'we own the night'. Dat het dak eraf gaat is ook een zekerheid bij Fingerblast en The Darkraver en Outsiders zullen hier nog een dikke schep bovenop doen! Ook Ziggy, die de hitlijsten momenteel bestormt, zal verschijnen op de stage die gehost wordt door Barend en Wijnand.

Net als het feest is ook de trailer spraakmakend, check hier wat dit inhoudt:



De kaartverkoop gaat hard en de earlybirds waren snel uitverkocht. Zorg dat je erbij bent, koop snel je kaartje op www.nopeisdope.com of in een vestiging van Freerecordshop!

Hierbij de volledig line-up: