Partyflock
 

De kick-off van de TWSTd Nights

gepubliceerd door , op
Donderdag 7 februari vindt de allereerste editie van de TWSTd Nights plaats. Deze clubavond wordt georganiseerd door TWSTd in Sugar Factory te Amsterdam. De TWSTd Nights zijn een verlengstuk van de TWSTd DJ Contesttwstd.nlvanuit de gedachte om getalenteerde DJ's een podium te bieden. Deelnemers en oud-deelnemers van de TWSTd DJ Contest krijgen op deze manier de kans om ervaring op te doen tijdens een echte clubavond. Zij worden ondersteund door bekende DJ's uit de scene.

Om de maand zullen de TWSTd Nights plaatsvinden. De ene maand zijn de nachten gericht op House en alles daar omheen en de andere maand zijn ze gericht op Techno in de breedste zin van het woord. Voor deze kick-off editie in de Sugar Factory is een killer van een house line-up neergezet:

Ille Bitch


Ille Bitch is een bekend figuur binnen de house scene. Ook is hij het strengste jurylid uit de TWSTd DJ contest. Hij zal deze avond in stijl afsluiten met 'de perfecte house set'! Ille Bitch, ook bekend als Michael von L. kroop uit de Haarlemse underground en is momenteel één van Nederlands populairste DJ's. Met een aanstekelijk enthousiasme en eindeloze aandacht voor zijn fans heeft hij zichzelf onmisbaar gemaakt in het uitgaanscircuit

Sebastiaan Merts


Deze DJ uit Amsterdam begint naam te maken met zijn vrolijke verschijning en zijn funky en gepassioneerde stijl van mixen. Hij speelt alleen muziek waar hij volledig in gelooft en heeft een liefde voor 'muziek uit het hart'. In maart staat Sebastiaan in de kwartfinales van de TWSTd DJ Contest.

Artee


Artee werd geboren en getogen in Haarlem en werd besmet met het DJ-virus in het voorjaar van 2008. Op 16 jarige leeftijd begon hij met het draaien van platen op de oude DJ-set van zijn vader. Later bleek dit een stap in de goede richting te zijn. Hij heeft zichzelf vooral ontwikkeld in de stijlen deephouse en tech-house, daarnaast draait hij momenteel ook electro en techno. Hij organiseerd zijn eigen evenementen en is zijn eerste stappen aan het zetten wat betreft het produceren van zijn eigen tracks.

Pacific


Pacific = feelgood. Warme klanken nemen je mee en laten je de hele nacht dansen.

De deuren gaan open om 23.30 uur en het feest zal om 04.00 uur afgelopen zijn. Voor meer informatie over de TWSTD House Nights en over het opgeven voor de TWSTd DJ Contest bezoek de website: twstd.nl