Partyflock
 
­ Nederland

Alda Events genomineerd voor IDMA

gepubliceerd door , op
Alda Events genomineerd voor IDMA
6 februari 2013
OrganisatieALDA Site
ALDA is genomineerd voor een de Internationale Dance Music Awards (IDMA) in de categorie Beste Event Promoter wereldwijd. IDMA is een belangrijke award show voor de dance en elektronische muziekindustrie. Eind maart tijdens de Winter Music Conference in Miami wordt bekend of ALDA de award heeft gewonnen.

ALDA heeft de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd. Met wereldwijde, succesvolle producties als A State of Trance , het grootste trance event ter wereld waarvan de volgende wereldtour in februari 2013 van start gaat, en met de Armin Only Mirage Tour heeft dit Amsterdamse evenementenbureau zich internationaal op de kaart gezet. Dat is niet onopgemerkt gebleven door de IDMA. Voor de derde keer op rij is ALDA genomineerd voor Beste Event Promoter wereldwijd.

Met een team van 12 vaste medewerkers en een aantal freelancers werkt ALDA keihard om succesvolle evenementen neer te zetten. Directeur/ eigenaar Allan Harderberg is zeer trots met deze derde nominatie op rij: "Wij produceren vanuit de artiest, dat doen we vanuit Armin van Buuren, maar organiseren wij A Day at the Park, Electronic Family en zijn we te vinden in Ibiza tijdens de zomer.
Deze nominatie is dan ook een kroon op ons werk."


A State Of Trance 600
Op zaterdag 6 april vindt het grootste trance event van de wereld plaats in de Brabanthallen, Den Bosch. A State Of Trance 600 - The Expedition.

Stemmen voor de IDMA Awards kan tot 1 maart via Wintermusicconference

4 opmerkingen

nice, inderdaad een kroon op het werk.
 
Mooi evenementen vanuit ALDA (Y)
Als ik moet beoordelen op Electronic Family, dan moeten ze deze award wel binnen gaan slepen. Wat een top georganiseerd feest.

Verwachtingen liggen dan ook hoog voor dit jaar, sleep voor het eerst flink meer vrienden mee, dus stel ons niet teleur!
Tof voor de nominatie, maar Ultra zal hem wss toch wel weer mee naar huis nemen :)