Partyflock
 
­ Nederland
Element Neophyte Records is niet algemeen zichtbaar!
Element Neophyte Records is niet algemeen zichtbaar!
Element Neophyte Records is niet algemeen zichtbaar!
Element Neophyte Records is niet algemeen zichtbaar!

Endymion joins Neophyte Records

gepubliceerd door , op
Endymion joins Neophyte Records
31 januari 2013
ArtiestEndymion Site
LabelNeophyte Records
Spectaculair nieuws vanuit het Neophyte Records hoofdkwartier! Het toonaangevende label is uitermate trots aan te kondigen dat de hardcore helden Endymion het Neophyte Records team komen versterken.

Endymion behoeft eigenlijk geen verdere introductie, deze inspirerende hardcore-formatie heeft een waslijst aan ijzersterke tracks en remixes uitgebracht op zeer gerespecteerde labels als Supreme Intellligence, Enzyme Records, The Third Movement, Traxtorm Records, Viper Beatz en uiteraard Neophyte Records.

Tegenwoordig is Endymion zonder twijfel één van de grootse hardcore-namen in de hardcore-scene, ze weten het publiek constant te verrassen met artistiek hoogstaande en altijd originele producties. Hun energieke optredens zijn over de hele wereld bekend. Endymion is vastberaden om de wereld te blijven voeden met kwalitatief ijzersterke producties in de toekomst. Neophyte Records is daarom uitermate verheugd dat ze deze top act hebben kunnen vastleggen.

Na het uitbrengen van hun waanzinnige documentaire 'On The Road To Make Some Noise' presenteert Endymion nu hun gloednieuwe release: 'Make Some Noise E.P.'. Deze zal op 21 februari a.s. verkrijgbaar zijn en ze kunnen al verklappen dat deze E.P. vier nieuwe solo tracks bevat, twee Endymion-remixes en twee nieuwe tracks voortgekomen uit samenwerkingsverband met andere artiesten. Dus hou je ogen en vooral oren open voor dit aankomende staaltje hardcore geweld!



www.neophyterecords.com
www.endymion.nl

122 opmerkingen

 
Uitspraak van J4cky op zondag 3 februari 2013 om 00:55:
Nee, ik luister het gewoon niet.


Jij bent ekt noest (y)
aai over je bolletje hoor knul
 
Toen ik net op de wc met een stukje wc-papier mijn geslachtsdeel afveegde, was ik echt nog een knullin 8)
Erg relevant... ga nu maar weer verder met bitchen.

:bye:
 
Uitspraak van J4cky op zondag 3 februari 2013 om 14:16:
ga nu maar weer verder met bitchen.
:


Als jij nog ff blijft, kan ik eindeloos doorgaan
 
Dus je mag als fan geen kritiek hebbe op nieuwe weg die producers waar je voorheen alle platen van wilde hebben zijn ingeslagen. Ben ik eht echt niet mee eens, dat mag wel zolang het maar respectvol is en je beargumenteert waarom. Ik ben de laatste die gaat roepen dat alles naar terror of 210 bpm moet want de terror van momenteel laat op enkele uitzonderingen na ook wat te wensen over. Zelf eigenlijk momenteel meer into techno en drum n bass omdat ze hier nog wel snappen dat ze met weinig geluiden en effecten nog steeds een leuke plaat kunnen maken. En als ik dan toch voor een hardcore sound zou moeten gaan dan vind ik moh 5 - 14 wel weer leuk. Lekker basis recht toe recht aan. Mist dat gewoon heel erg en hoop op betere tijden. Verder mogen producers zelf weten wat ze maken (het is hun studio toch waar zij grof geld voro hebben betaald en ik niet) maar net zo goed als ik mag zeggen waarom ik bepaald enummers van een artiest wel leuk vind (Endymion en Evil Activities - Vengeance bijv... zeer sterke hardcore track).. heb ik J4cky niet nodig om te zeggen da tik mijn mond moet houden ofzoiets :lol:
Uitspraak van Dan [CORE CRIMINAL] op zaterdag 2 februari 2013 om 16:39:
Demonsworld


Dat was nog eens een plaat :D


Endymion begint met deze stap eigenlijk wel een beetje aan een new today :$
 
Uitspraak van meb op zondag 3 februari 2013 om 16:23:
een new today :$


Overigens geen slecht nummer in dit genre maar ze zijn er beetje in blijven hangen.
 
Braaaaaaaaaaaa
Artiest {SHOWLIST artist 98267, 26665}
Uitspraak van verwijderd op zondag 3 februari 2013 om 16:12:
Endymion en Evil Activities - Vengeance bijv... zeer sterke hardcore track


Now all of you cocksuckers, very fucking carefully, reach into your jackets and take out whatever your packing ! (L)
laatste aanpassing
 
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 2 februari 2013 om 17:33:
niet zo als ze nu maken nee,maar heb het gewoon nooit wat gevonden.. na 2000 is de hele scene vernaggelt, ook bv door italianen die geen idee hebben wat de basis is (dus NIET endymions)

heb ik gewoon liever zoiets


op feestjes terrorzaal ook altijd beter dan de hardcore


Lords of the Underworld! _O_ wat doen die nog tegenwoordig?
 
Uitspraak van Dynamike op zaterdag 2 februari 2013 om 18:24:
wat lig je hier dan in hemelsnaam te janken onder een bericht wat over MAINSTREAM artiesten/label gaat :lol:
net alsof ze door al die kritiek gaan veranderen want de grote massa (en het buitenland) loopt er nog steeds mee weg :')


heb je het tegen mij? het gaat over de grondleggers van de hardcore, dat vind ik endymion dus niet :S ook al draaien ze al heel lang mee. ze zijn de grondleggers van de mainstream ja :jaja:

die muziek is als ze zelf zijn, kijken stoer op fotoos en veel babbels,maar het zijn zachte eitjes.......
laatste aanpassing
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
Uitspraak van verwijderd op zondag 3 februari 2013 om 18:41:
het gaat over de grondleggers van de hardcore

daar ging het niet over .. het ging hier over ..
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 2 februari 2013 om 11:16:
namen die de scene hebben gebracht waar het nu staat!!

en grondleggers van de mainstream zijn ze ook niet want dan doe je een hoop andere artiesten veel te kort
Enzyme stond in het begin niet eens bekend als mainstream label
dat ze nu de overstap maken vind ik niet meer dan logisch :yes:
Uitspraak van verwijderd op zondag 3 februari 2013 om 18:41:
zachte eitjes

hier ben ik het op een andere manier wel mee eens .. maar dan in de zin van huisje, boompje, beestje in het algemeen .. als huisvader denk ik dat je toch iets milder wordt dan begin 20'er die overal agressief tegenaan wil schoppen :devil:
 
Uitspraak van Dynamike op zondag 3 februari 2013 om 18:52:
Enzyme stond in het begin niet eens bekend als mainstream label


:lol:

Eerste Enzyme platen hadden zowel partytracks als industrieel werk en Enzyme was gewoon in het leven geroepen voor krachtig goeie hardcore tracks. Dus aan ene kant It's all music, In distrezz mode, Broken Rules, The Undead, All the way up en aan andere kant vagere projecten als Prozac Attack, PUrgathory Knowledge en Life is Pain. Die eerste tien zijn legendarisch en zijn een aanwinst in iedere hc vinylbak. Kun je zeggen van ze wat je wil. Maar wie ze klassiekers goed kent (Wimmeke) weet at het een voortzetting is van Supreme Intelligence lable dat verscheen toen MOH platen uitbracht als Go get Ill, It's allright, Neophyte zich bezighield met werk als I wanna freak you en Bastard Asshole etc etc en Italie.. check Impulse Factory en System 3 - like a shot. Dat was de basis voor mainstream nu. Enzyme kwam later en was in die tijd nog Supreme Intelligence en was eigenlijk wat ruiger en wawt minder experiment. Uitstapjes deden ze toen op Gangsta waar aantal respectabele drum n bass tracks als b track stonden.
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 2 februari 2013 om 23:13:
Ze gaan hun gang maar. Helaas passen ze wel ind e trend van het laagjes lagen en verhardstylisering van de hardcore waar er wel meer bij Neophyte last van hebben (Evil Activities ook enorm kwaliteitsverlies laatste drie jaar). Laat ik heel duidelijk zeggen dat zij wel hun credits hebben verdiend en feit dat ze er toch al jaren staan geen afbreuk doet aan de talent die ze wel hebben. Ze gebruiken het alleen niet. En dan roepen ze heel hard van: ja maar op onze muziek springen ze wel en op de rest staan ze stil. Nee hoor, hoop mensen die al heel lang meegaan worden al die bling bling en toeters en bellen zat en vragen zich af: kunnen jullie niet gewoon simpel een leuk trackie maken vier sporen, catchy kick, grappig bliepje van vier tellen etc. Ipv van een wedstrijd hoeveel effecten je in je kick kan proppen en hoe verwijfd de zanglijn van je zanger kan zijn (hoef ik niks bij uit te leggen). Kunst in een goede hardcore plaat zit hem toch in het teruggaan naar de essentie van een goede kale hardcore track en Evil Activities en Endymion zijn dit spoor al een paar jaar bijster. Maar aan de andere kant beter dat ze bij Neophyte zijn. Wat deden zulke gezellige gasten uberhaupt bij zo'n labiele narcistische alleshater als Ruffneck?


precies dit
zAaG! > je spreekt jezelf nogal tegen en zegt precies waarom Enzyme in het begin niet eens als mainstream label bekend kón staan :lol:
daarnaast .. op Supreme Intelligence en Gangsta werden ook al melodische tracks uitgebracht .. als de grote massa vooral de 'partytracks' gaat oppakken dan is het logisch dat men daar op een gegeven moment ook meer aandacht aan gaat geven .. waardoor de sublabels met de duistere kant ook weer te verklaren zijn .. plus je hebt mainstream en mainstream .. of waren de Promo Files en Types dat ook omdat er toevallig melodische tracks op stonden? wat moest MOH dan wel niet zijn? Happy Hardcore? :')
feit is dat het de laatste jaren is geëvolueerd naar iets waar niet iedereen zich meer in kan vinden (mede door de vergelijking met de huidige hardstyle) .. plus de alles kut enter mentaliteit en het schapengedrag door internet .. een heel andere situatie dan rond de millenniumwisseling :yes: zoals ik al zei .. er is voor ieder wat wils (y)
 
Uitspraak van Dynamike op zondag 3 februari 2013 om 21:59:
je spreekt jezelf nogal tegen en zegt precies waarom Enzyme in het begin niet eens als mainstream label bekend kón staan :lol:
daarnaast .. op Supreme Intelligence en Gangsta werden ook al melodische tracks uitgebracht .. als de grote massa vooral de 'partytracks' gaat oppakken dan is het logisch dat men daar op een gegeven moment ook meer aandacht aan gaat geven .. waardoor de sublabels met de duistere kant ook weer te verklaren zijn .. plus je hebt mainstream en mainstream .. of waren de Promo Files en Types dat ook omdat er toevallig melodische tracks op stonden? wat moest MOH dan wel niet zijn? Happy Hardcore? :')


Heb je mijn post denk ik niet goed gelezen of begrepen. Ik zeg dat Enzyme niet aan de basis lag van de mainstream sound. Dat waren MoH, Rotterdam Records en wat Italianen. That's all... Verder brachten ze ook meer geijkt werk (dus mainstream uit) net als dat Third Movement dat deed. Of je die lables over de grote lijn als mainstream moet noemen. Nee, want ze deden heel duidelijk hun eigen ding


Uitspraak van Dynamike op zondag 3 februari 2013 om 21:59:
een heel andere situatie dan rond de millenniumwisseling :yes: zoals ik al zei .. er is voor ieder wat wils (y)


In die tijd had je het industrial kamp vs het rie tie tieuw kamp.... Er is eigenlijk in dikke tien jaar niks veranderd. :roflol:
Uitspraak van Megalodon || Opperstamper op zaterdag 2 februari 2013 om 17:23:
Een track maken met de boodschap "it's all music" is natuurlijk geen vrijbrief om kutmuziek te maken :lol:


Wie bepaalt of iets kutmuziek is of niet? ;)
nu doe je het weer :p
Uitspraak van Dynamike op zondag 3 februari 2013 om 18:52:
Enzyme stond in het begin niet eens bekend als mainstream label

Uitspraak van verwijderd op zondag 3 februari 2013 om 21:29:
:lol:

Uitspraak van verwijderd op maandag 4 februari 2013 om 08:00:
Of je die lables over de grote lijn als mainstream moet noemen. Nee, want ze deden heel duidelijk hun eigen ding

of interpreteer ik die lol smiley nu verkeerd? volgens mij plaatste je die toch echt wel in de zin van 'daar stond het juist wél om bekend'
om vervolgens het tegenovergestelde te beweren .. wat dan ook klopt, laat daar dan f geen misverstand over bestaan :devil:
en er is wel degelijk wat veranderd :yes: maar daar kunnen de meningen gerust over verschillen B)
maar goed .. waar ging het bericht ook alweer over ?! :lol:
 
Had ik er ook niet bij moeten zetten. Beetje flauw ook van mij :cheers:

Enzyme en TTM deden het allebei (mainstream en hardcore onder de noemer industrial).. Dat bedoelde ik. Iedere plaat van hun uit die tijd is iedere euro waard...
allright! case closed :bier:
Als iedereen het allemaal zo veel beter weet qua muziek... Ga dan zelf produceren!!! Benieuwd wat voor "goeie tracks" er bij jullie uit komen..

Maar neuh, dat kunnen ze niet... Geloof mij, als deze klagers tracks gaan maken heb ik het idee dat ze totaal af gaan en mensen hun muziek "shit" vinden... Ze kunnen alles, behalve tegen kritiek!

En als je het niets vindt: Luister dan gewoon niet! Er zit ergens een handeling waardoor je het geluid uit kunt zetten... Probeer deze eens op te zoeken! Die lui doen waar ze goed in zijn: Geld verdienen met muziek en de hele wereld over reizen... Ik wou dat ik dat kon!!!
Uitspraak van Da Shredder op dinsdag 5 februari 2013 om 22:33:
Als iedereen het allemaal zo veel beter weet qua muziek... Ga dan zelf produceren!!!


En waar slaat dat op dan precies? Dus als ik iets niet mooi vind, dan moet ik meteen maar zelf gaan produceren?! Wat is dat voor redenatie dan? Zij willen toch het muzikantje uithangen? Zij willen toch gehoord worden? Dan moeten ze ook niet zeiken als dr kritiek geuit wordt. Ik heb het wel eens eerder gezegd: ze moeten vooral lekker doen wat ze willen doen, maar tis niet mijn definitie van hardcore wat ze maken, eerder piemeltjeshouse..

Uitspraak van Da Shredder op dinsdag 5 februari 2013 om 22:33:
Geld verdienen met muziek en de hele wereld over reizen... Ik wou dat ik dat kon!!!


Ik zou bijna willen zeggen:

Uitspraak van Da Shredder op dinsdag 5 februari 2013 om 22:33:
Ga dan zelf produceren!!!
Uitspraak van Aso23 op dinsdag 5 februari 2013 om 23:25:
En waar slaat dat op dan precies? Dus als ik iets niet mooi vind, dan moet ik meteen maar zelf gaan produceren?! Wat is dat voor redenatie dan? Zij willen toch het muzikantje uithangen? Zij willen toch gehoord worden? Dan moeten ze ook niet zeiken als dr kritiek geuit wordt. Ik heb het wel eens eerder gezegd: ze moeten vooral lekker doen wat ze willen doen, maar tis niet mijn definitie van hardcore wat ze maken, eerder piemeltjeshouse..


Laat die lui toch! Er zijn mensen die het WEL waarderen... Maar blijkbaar zijn juist die mensen die het wel waarderen "kermisvolk" of mensen met een slechte smaak als ik het zo allemaal lees! Over smaak valt niet te twisten. Als ik iets niet wil horen zet ik het geluid uit of ik zet wat anders op... Laat mij!

Uitspraak van Aso23 op dinsdag 5 februari 2013 om 23:25:
k zou bijna willen zeggen:

Uitspraak van Da Shredder op dinsdag 5 februari 2013 om 22:33:Ga dan zelf produceren!!!


Goh... Grappig dat je het zegt en een zinnetje van mij zelf ook nog een citeert als antwoor... Wat heb ik in het zinnetje ervoor nou gezegd??? Je hebt het zelfs er voor nog geciteerd!!!

Uitspraak van Da Shredder op dinsdag 5 februari 2013 om 22:33:
Ik wou dat ik dat kon!!!


Ik geeft zelfs toe dat ik het zelf niet kan... Maar om mensen daar nou voor af te kraken!! Neuh... Heb gewoon respect voor een ander, maar ga iemand anders die het waardeert niet afzeiken zoals sommigen dat wel doen! Maar das mijn mening...
hij moet gewoon een alias verzinnen als hij kermis muziek maakt.
 
Uitspraak van Psychonaut op woensdag 6 februari 2013 om 18:04:
hij moet gewoon een alias verzinnen als hij kermis muziek maakt.


Neh.. wat mij betreft moet niemand iets. Het is Endymion en EA hun feest hoor en als fan vind ik niet dat je de artiest moet willen domineren. Zo'n nummer als A new today vind ik dan nog wel leuk maar als ik vervolgens honderd van die nr's van ze hoor en merk dat de inspiratie er uitraakt. Mag je als liefhebber wel zeggen wat je wel en niet tof vindt en dat ook motiveren zonder de persoon echt af te kraken. En als producer dan nog steeds op zelfde spoor verder gaat... prima maar dan luister ik er gewoon niet naar. Maar dan nog mag je als fan altijd zeggen: zijn producties vroeger vond ik wel tof, en daarna raakte de artiest me gewoon niet meer... (Broken bijv. met irritante synth en weinig boeiende zanglijn, Evil inside of me.. en kan zo nog wel doorgaan.)

Kijk als je echt lang naar muziek en plaatjes luistert (zoals een hoop hier denk ik) dan maak je op een gegeven moment ook je eigen ontwikkeling. En kan best zijn dat een producer zich de andere kant op ontwikkelt en daar raak je elkaar kwijt. En ook daar is niks mis mee.

Dit vond ik vroeger bijvoorbeeld tof



Geen idee dat de synth gejat was van een oldschool plaat. Maar voor die tijd en in de ontwikkeling waarin ik toen zat (en een hoop van ons.. heliumstemmetjes happy keyboards klaar) was het genoeg. Maar als je dat een a twee jaar heb gehoord ga je toch naar wat anders kijken. Dat maakt niet uit mensen, geniet van de muziek waar je naar luistert en wees een beetje aardig en oprecht.
Uitspraak van verwijderd op woensdag 6 februari 2013 om 18:28:
Neh.. wat mij betreft moet niemand iets. Het is Endymion en EA hun feest hoor en als fan vind ik niet dat je de artiest moet willen domineren. Zo'n nummer als A new today vind ik dan nog wel leuk maar als ik vervolgens honderd van die nr's van ze hoor en merk dat de inspiratie er uitraakt. Mag je als liefhebber wel zeggen wat je wel en niet tof vindt en dat ook motiveren zonder de persoon echt af te kraken. En als producer dan nog steeds op zelfde spoor verder gaat... prima maar dan luister ik er gewoon niet naar. Maar dan nog mag je als fan altijd zeggen: zijn producties vroeger vond ik wel tof, en daarna raakte de artiest me gewoon niet meer... (Broken bijv. met irritante synth en weinig boeiende zanglijn, Evil inside of me.. en kan zo nog wel doorgaan.) .


Dat probeer ik dus ook te zeggen :D (y) !

Uitspraak van verwijderd op woensdag 6 februari 2013 om 18:28:
Kijk als je echt lang naar muziek en plaatjes luistert (zoals een hoop hier denk ik) dan maak je op een gegeven moment ook je eigen ontwikkeling. En kan best zijn dat een producer zich de andere kant op ontwikkelt en daar raak je elkaar kwijt. En ook daar is niks mis mee.


Vandaar ook dat ik zei dat men het zelf maar eens moet proberen :D !!! Misschien dat je elkaar dan weer vindt, hahaha...
laatste aanpassing
Uitspraak van SJEEP op vrijdag 1 februari 2013 om 07:23:
vroeger altijd alles slopen bij neophyte, dat kon echt niet, sprongen zeweer het publiel in,braken ze van alles...Knokpartijen etc.. Beter nu dar hartjes maken...Dat is pas hardkoooor jwz


_O_ :lol: :lol::lol::lol::lol::lol: :cry:


Muziek is ok, maar dat eeuwige gebler tijden een live act.. man man man.. doet toch niet.
 
Uitspraak van Das Ges op zaterdag 2 februari 2013 om 14:15:
Nope. De laatste 12 jaar is er totaal niets veranderd in de hardcoremuziek. Ik hoop ooit nog eens dat er een paar producers opstaan die het roer compleet omgooien. Ik vond al die newstyle begin 2000 sowieso al niet zo interessant en ze blijven er helaas een behoorlijk op doorhameren. Niet dat ik ook zit te wachten op ouderwets klinkende junosounds in een nieuw jasje, maar het lozen van die ellenlange breaks en hiphopachtige stemmetjes en complete vernieuwing in de sounds en bassen zou geen verkeerd idee zijn.

Overigens hebben meerdere stijlen in de housescene er last van, dus kennelijk is de koek gewoon op.


Heb je wel opgelet dan?
We hebben er stijlen bijgekregen als : Frenchcore, UK Hardcore>>de vermenging van DnB en HArdcore is echt iets van de laatste 5 jaar ofzo
Verder zijn de 4 tot 6 audiosporen met wat geluidjes verdwenen en staan er tegenwoordig een stukmeer in, veel meer gekke effecten in tracks, meer substijlen....
Er valt niets meer te zeiken want er is voor elk wat wils :)