Partyflock
 
­ Nederland

Bacchanaal Carnival
Van Rio tot Brabant

gepubliceerd door , op
Bacchanaal Carnaval
31 januari 2013
FeestBacchanaal Carnaval · Van Rio tot Brabant
Datumzaterdag 16 februari 2013
LocatieAmsterdam Roest
Het geroemde, culinaire Bacchanaal keert terug tijdens een gloednieuwe editie! Na het succesvolle oktoberfest, haalt Amsterdam Roest wederom alles uit de kast, van tropische beats tot Brabantse spijzen, voor het Bacchanaal Carnival – Van Rio tot Brabant.

De Roest Loods (Van Gendthallen) wordt omgetoverd tot een Bourgondisch vreet-verkleed en drinkfestijn. Uiteraard mogen de tafellakens goed vies mogen worden, dienen de biertafels tevens als wiebelige dansvloer en nemen VJ's iedereen mee van het hete Rio naar Brabantse gekkigheid. DJ's Jules de la Courgette (Canvas, Wicked Jazzsounds, COX) en Die Stramme Jungs (Magneet Festival) warmen de loods gegarandeerd op met een mix van Braziliaanse beats, Brabantse klassiekers en soms wat Duitse viezigheid tussendoor.

Voor deze gelegenheid heeft Amsterdam Roest de crew van chefkok Jaymz Pool, bekend van o.a. Wilde Zwijnen en Yokiyo, uitgenodigd om een culinair Bacchanaal te bereiden. Zo prijken er o.a. Brabantse spijzen en hete, Braziliaanse kippetjes van de grill op het menu.

Carnivallers, maak je op voor een kleurrijke editie. Hijs je in een minuscule Braziliaanse bikini of een Brabantse outfit, en stort je vol overgave in het Bacchanaal Carnival!