Partyflock
 
­ Nederland

Bonzai Classics in de Effenaar in Eindhoven

gepubliceerd door , op
Bonzai Classics
31 januari 2013
1992. Het was onrustig in het Belgische Deurne. Waar kwamen toch steeds die harde geluiden en knallen vandaan? In de Lightning Records studio's had men het antwoord op die vraag. Daar werden de ingrediënten gesmeed voor een uniek product, dat direct al de levens van liefhebbers van bass en beats veranderde en dat de nieuwe generatie voorbereidde op hun missie: dansen, beuken, knallen en rammen! Bonzai Records was geboren en niet veel later was het de toepasselijke track 'The First Rebirth' die zorgde voor de grote doorbraak van het label. Het donderen en dreunen zou nooit meer stoppen.

Wat volgde was een ontelbare lijst met releases en ook toen Bonzai records in 2003 door Banshee Worx werd overgenomen en veranderde in Bonzai Music, bleef die lijst zich uitbreiden. Tot op de dag van vandaag valt de sound van het label niet in een hokje te plaatsen en gaan jong en oud er samen keihard op los. Er is geen partyganger ter wereld die bij het lezen van het woord 'bonzai' eerst aan boompjes of Japanse infanteristen denkt. Zij denken 'tatatataaaa'!

In november 2012 werd het 20-jarige bestaan van Bonzai gevierd in een uitverkochte Trixxo Arena in Hasselt. Hoewel retro-feestjes in België allesbehalve schaars zijn, was dat jubileum er eentje voor in de boeken. Van begin tot einde ging het dak eraf. Minority Events wist het direct: ook Nederland had recht op zo'n avond! Nooit eerder konden de Hollanders een officiële Bonzai classics beleven, maar daar komt op 27 april verandering in. Bonzai en Minority slaan de handen ineen en staan garant voor een onvergetelijke knaller in de grote zaal van de Eindhovense Effenaar. Zo krijgt Nederland met het in het zonnetje zetten van deze grote speler in de dancewereld alvast haar eerste Koningsdag!

Wie eerdere Atmoz- en Danssalon reünies bezocht, weet dat ook dit unicum in de dancehistorie alle eer zal krijgen die ze verdient. De Bonzai All Stars, Yves Deruyter, Franky Kloeck en Bountyhunter gaan de temperatuur in de Effenaar tot ongekende hoogste doen stijgen, dat is zeker en vast!
Een Nederlandse Bonzai rebirth, en eentje die je beslist niet mag missen. Zorg dan ook dat je zo snel mogelijk je kaartje aanschaft, want de verwachting is dat deze avond snel uitverkocht zal gaan.

7 opmerkingen

:respect: Bonzai Classics :respect:
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 54194, 10088, 75936}


b)
vanaf wanneer zijn tickets te koop....nog niet op paylogic of primera namelijk.......
Uitspraak van deejeedee op vrijdag 1 februari 2013 om 13:41:
vanaf wanneer zijn tickets te koop....nog niet op paylogic of primera namelijk.......


Morgenvroeg 10.00 via Paylogic, Primera, www.effenaar.nl en Free Record Shops in Belgie.
Heeeeel vet!!
 
:kwijl: