Partyflock
 

Ibiza 2 Rotterdam op 2 februari in Waterfront Rotterdam

gepubliceerd door , op
Zaterdag 2 februari verandert Rotterdam voor één nachtje in Ibiza. De lekkerste beats, de beste dj's, de gezelligste mensen en de energie die Ibiza haar magie geeft zullen deze nacht de ingrediënten zijn voor een heerlijk feest waarbij je de kou, sneeuw en je zorgen snel vergeet. Verwacht deze avond veel nieuwe tracks van de dj's die allen naast hun sets op de bekende feesten ook in de studio de juiste snaar weten te raken. Waterfront is Rotterdams hoop in bange 'poppodia-dagen' en de perfecte locatie voor een avondje dikke house!

In tegenstelling tot de muziek en entourage zijn de prijzen zijn niet echt Ibiza, in de voorverkoop kosten de kaarten €10 en een biertje of watertje kost geen €15.

Timetable
22:00 - 23:00 Illfort Grantz
23:00 - 00:00 Helguera & Dominicus
00:00 - 01:00 Alessandro Stasi
01:00 - 02:00 Benny Royal
02:00 - 03:00 Ryan Watts
03:00 - 04:00 Dance Nation
04:00 - 05:00 Robbie Taylor

Bring a smile & dress to impress!

Kaartverkoop
De kaartverkoop loopt momenteel en indien je nog niet in het bezit bent van een ticket raadt de organisatie je
aan om deze zo spoedig mogelijk te bemachtigen. Voorverkoopprijs is €10 via easyticket.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel ID check, neem daarom een geldige ID mee zodat je geen risico loopt geweigerd te worden.

Auto en Openbaar vervoer
Waterfront Rotterdam is goed te bereiken per openbaar vervoer. Met de metro of trein kun je reizen tot station Rotterdam Blaak. De locatie is gelegen aan de overkant van de straat richting de Maas en de Willemsbrug. Voor actuele reizigersinformatie en tijden kijk je op www.ns.nl, www.ov9292.nl of www.bob-bus.nl. Ook met de auto is Waterfront Rotterdam goed te bereiken. Parkeren kan bij Waterfront Rotterdam in de parkeergarage aan de Wijnbrugstraat en rondom de oude haven waar parkeervakken zijn.

4 opmerkingen

Ben erg benieuwd naar Illfort Grantz hij draaide laatst sterke set bij Must..
:D die flyer