Partyflock
 
­ Nederland

Rauw 9 februari in Tivoli

gepubliceerd door , op
Rauw
24 januari 2013
Het tienjarig bestaan van Rauw wordt het hele jaar uitbundig gevierd. Het kick-off weekend in januari was een groot succes, de volgende editie van Rauw is 10 Years Part 2: Kick-ass! Op zaterdag 9 februari staan naast Joost van Bellen twee andere dj's van formaat op Rauw in Tivoli: Scarlett Etienne uit Londen en ex-Crooker BOT uit Italië.

BOT maakte tot voor kort deel uit van de wereldberoemde Crookers maar heeft besloten alleen door te gaan. Rauw was de eerste plek buiten Italië waar de Crookers ooit draaiden en de rest is geschiedenis. BOT heeft zichzelf een half jaar opgesloten in de studio en is weer klaar om de wereld te veroveren met een totaal nieuwe sound. Er komt binnenkort een EP van hem uit op Diplo's Mad Decent label met muziek die een stuk vooruitstrevender is dan het oude Crookers-geluid. BOT is half-machine, half mens, volbloed Italiaan en dat hoor aan je alles: het is bloedgeile futuristische techno met onorthodoxe ritmes, vol met invloeden uit hiphop en klassieke Chicago en acidhouse.

BOT's allereerste solo-optredens zijn op zijn favoriete plekken, eerst in Fabric in Londen en daarna Rauw in Tivoli! Een hele grote eer dus! Hij heeft speciaal voor de Fabric en Rauw aanhangers een mix gemaakt met alleen maar eigen materiaal, en die liegt er niet om.



Uit Londen komt muzikaal wonderkind en über-babe Scarlett Etienne. Scarlett is geboren in Hong Kong, opgegroeid in de Verenigde Staten en is de lieveling van vele muzikanten en dj's. Ze werkt met discolegende Nile Rodgers, Boys Noize, Erol Alkan's protegee Dan Avery, hiphopgrootheid Jay-Z, en ga zo maar door; de lijst is eindeloos lang.
Scarlett draaide afgelopen zomer voor het eerst op Rauw en zette de tent op het Solar Festival totaal op z'n kop. Scarlett bleek onverwacht ook nog eens de meest populaire artiest op de website van Solar te zijn. Torenhoge hakken, wespentaille, looks to kill, humor, energie voor tien en ook nog eens supermuzikaal en een te gekke dj: Scarlett heeft het allemaal.

Joost van Bellen is in de feeststemming en draait op het moment beter dan ooit. Hij heeft een jaarmix gemaakt die er niet om liegt, van rock tot deephouse en ranzige disco, van elektronische hoogstandjes tot de prachtigste vocalen en natuurlijk de grootste knallers van 2012. Je kan de mix horen op het Rauwblog.

Let op: In Tivoli gelden vanaf dit jaar nieuwe toegangsprijzen: de eerste vijftig kaarten in de voorverkoop kosten €8, en hetzelfde bedrag geldt voor middernacht op de avond zelf aan de kassa van Tivoli. Daarna is de prijs €12.

1 opmerking

Ziek lekker die mix!