Partyflock
 
­ Nederland

Pussy lounge at the park latest info

gepubliceerd door , op
Pussy lounge
22 maart 2013
FeestPussy lounge · at the Park
Datumzaterdag 15 juni 2013
LocatieAsterdplas
Deze zaterdag mag Pussy lounge lounge eindelijk weer naar buiten tijdens Pussy lounge – At the park, dat plaatsvindt op het recreatieterrein van de Asterdplas in Breda. Het enige echte freestyle circus zal weer zorgen voor voldoende entertainment, gezelligheid en een verscheidenheid aan muziek: alles kan en alles mag! In dit bericht lees je de laatste informatie die je als bezoeker dient te weten, inclusief de timetable.

Timetable
11.00 – 12.30 Genius
12.00 – 13.30 Ghost
13.00 – 14.30 Dr Phunk
14.00 – 16.00 Ruthless
15.30 – 17.00 Luna
16.30 – 18.00 Deepack
17.30 – 19.30 The Darkraver
19.00 – 20.30 Promo
20.00 – 22.00 Paul Elstak
21.30 – 22.30 Mental Theo
22.30 – 23.00 Afsluiting

Hosted by Ruffian

Uitverkocht
Pussy lounge at the Park is volledig uitverkocht!

Pussy lounge CD
De unieke Freestyle sound van Pussy lounge wordt ook dit jaar op een speciale 2CD vastgelegd door de residents: The Darkraver & Ruthless en Mental Theo & Paul Elstak! Aangevuld met de vocals van de voice of Pussy lounge Ruffian! Twee schijfjes vol dikke beats niet mogen ontbreken in jouw muziekcollectie!

Deze dubbelaar is vanaf deze week te koop in de b2s merchandise store. Ook is de CD op het evenement zelf verkrijgbaar naast de merchandise stand. Hier zullen ook een aantal signeersessies plaatsvinden:

16.30 – 17.00 Ruthless & The Darkraver
19.00 – 19.30 Paul Elstak
20.30 – 21.00 Mental Theo

Merchandise
Er is dit jaar wederom een merchandise stand aanwezig met allerlei leuke en exclusieve artikelen. Hiernaast zijn er dit jaar ook weer unieke, zomerse caps ontworpen die tijdens het evenement verkrijgbaar zijn bij de merchandise stand of bij de dames die rondlopen op het terrein. Zorg dat je er één bemachtigd want: op is op!

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Kluisjes
Op Pussy lounge – At the park hebben bezoekers de mogelijkheid tot het huren van kluisjes. Deze zijn te gebruiken om jassen, tassen en andere zaken in op te bergen. De borg bedraagt 5 euro, deze krijg je terug bij het inleveren van de sleutel. Er passen 2 tot 3 jassen in een kluisje, dus probeer te delen met je vrienden. Het is tevens mogelijk om tussendoor naar je kluisje te gaan.

Meenemen spullen
Er worden regelmatig vragen gesteld over het meenemen van spullen naar binnen. Digitale fotocamera's, spiegelreflex camera's en kleine videocamera's zijn altijd toegestaan. Deodorant en zonnebrand mogen alleen mee naar binnen als ze in de originele afgesloten verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfumflesjes mogen niet mee. Daarnaast is het niet toegestaan om eten en drinken mee te nemen. Mocht je medicijnen nodig hebben of een speciaal dieet gebruiken, dan moet ook dit in een gesloten verpakking zitten. Ook dien je een doktersverklaring bij je te hebben.

Drugs
De organisatie conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Breda. Dit is 'zero tolerance'. Pas op wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.

Munten & pinnen
Je kunt munten pinnen bij de kassa. Je wordt echter aangeraden altijd voldoende cash geld mee te nemen naar het festival, omdat pinautomaten afhankelijk zijn van een stabiele netwerkverbinding. Munten zijn geldig voor zowel de barren als foodcourts en niet inwisselbaar voor geld.

Toiletten
De toiletten op dit evenement zijn gratis: maak er dan ook gebruik van! Tevens is er een invalidentoilet aanwezig. Wildplassen is uiteraard niet toegestaan.

Auto & Parkeren
Vanaf de A16 is het afslag 17 richting Breda-Noord / Prinsenbeek. Daarna volg je de borden 'Pussy lounge'. De parkeerterreinen zijn vanaf 10:00 uur open. Probeer de piekuren zoveel mogelijk te mijden. Parkeren kost 10 euro. Zorg dat je dit contant bij je hebt om files te voorkomen. Er zijn uitgebreide maatregelen genomen om het parkeren zo goed mogelijk te laten verlopen. Het is door de Gemeente Breda ten strengste verboden wild te parkeren langs de toegangswegen of in de omliggende woonwijk. Volg de aanwijzingen op de borden en van het parkeerpersoneel dan ook op.

Bus
Heb je een eigen busreis georganiseerd? Meld deze dan zo snel mogelijk aan via info@b2s.nl. Je krijgt dan een mail met informatie toegezonden die handig is voor de chauffeur. Ook is het belangrijk dat de bussen die niet parkeren voor 21.30 uur terug zijn op de parkeerplaats om hun bezoekers weer op te halen.

Kiss & Ride
Speciaal voor mensen die gebracht en weer opgehaald worden is er de zogeheten Kiss & Ride. Let dus goed op dat je hier uitstapt en zorg dat je hier ook weer afspreekt na afloop van het evenement. Het is voor auto's ten strengste verboden om op de doorgaande wegen te stoppen.

Openbaar vervoer
Breda is prima te bereiken met de trein. Het beste kun je naar NS station Breda reizen Vanaf daar zullen er vanaf 10:00 uur pendelbussen rijden van en naar het festivalterrein. Een retourkaartje kost 5 euro en is verkrijgbaar op het NS station. Dankzij het nachtnet Brabant heb je vanuit Breda op zaterdagnacht aansluiting op het nachtnet van de Randstad. Raadpleeg voor vertrek: www.ns.nl voor exacte vertrek- en aankomsttijden.

Het weer
Er wordt natuurlijk gehoopt op een heerlijk zonnetje en strakblauwe lucht, maar de weersvoorspellingen voor 15 juni zijn nog erg wisselend. In Nederland is niets zo wisselvallig als het weer. Overdag zal de temperatuur rond de 20 graden zijn, maar 's avonds kan het flink afkoelen. En in ons land is er altijd kans op een buitje. Zorg dat je voorbereid bent en houd de voorspellingen de komende dagen in de gaten. Extra kleding meenemen is mogelijk, dit kun je overdag kwijt in je kluisje.

Social media
Kun je helaas niet bij dit Freestyle circus aanwezig zijn? De gehele dag zal er door middel van foto's en video's verslag gedaan worden zodat jij toch niets hoeft te missen! Houd daarvoor de b2s Facebookpagina en @officialb2s in de gaten op Twitter. Gebruik de hashtag #Pussylounge wanneer je iets over het evenement tweet.

Website
Meer informatie over Pussy lounge - At the park is te vinden op de speciale website.

53 opmerkingen

Zin innnn :D !
Heeel veel zin!
cd gelijk bestellen :D
 
Is de cd op Pussy Lounge even duur als in de merchandise store?
CD van vorig jaar doet het nog steeds goed, dus deze ook maar weer ff zien te scoren (y)
Uitspraak van verwijderd op maandag 10 juni 2013 om 12:02:
Is de cd op Pussy Lounge even duur als in de merchandise store?

8 muntjes gok ik, dus denk €20,-. Dus nee geen verschil qua prijs
Van mij mag het snel zaterdag zijn! Kan niet wachten.
Zo te zien gaat er veel jump gedraait worden :D Cheer:

Super veel zin in!!
EINDELIJK weer eens een fatsoenlijk feestje! :woep: :woep:
 
Ik zoek nog 2 kaartjes...Wie help mij?
Whoppaa gaan we zeker LOSSS op Pussy Lounge .
Heb tering veel zin
 
Iemand nog een kaartje over voor mij? PB me ff..(Y)
Artiest {SHOWLIST artist 31905, 99427, 6757}
Prrrrrrrrrrrrrooomoooo !!! :bounce:
Vanaf de A16 is het afslag 17 richting Breda-Noord / Prinsenbeek. Daarna volg je de borden 'Pussy lounge'. De parkeerterreinen zijn vanaf 10:00 uur open. Probeer de piekuren zoveel mogelijk te mijden. Parkeren kost 10 euro. Zorg dat je dit contant bij je hebt om files te voorkomen. Er zijn uitgebreide maatregelen genomen om het parkeren zo goed mogelijk te laten verlopen. Het is door de Gemeente Breda ten strengste verboden wild te parkeren langs de toegangswegen of in de omliggende woonwijk. Volg de aanwijzingen op de borden en van het parkeerpersoneel dan ook op.

tegen woordig steeds duurder dat pakere..
altijd al een 10tje geweest kan ik me herinneren
 
Artiest Lady Bex
Heel blij met de pendelbussen!
Haha niet wild parkeren. Dat kan je never nooit tegen gaan!!
bespaar liever 10 euro :-p.. zin in
Nice! Super veel zin inn!!:D
paul elstak en mental theo ,ik heb er zin in
 
Artiest Speakerwall
Ben nog zoekende naar 2 tickets!!
zin ann....
Er is niet echt een specifiek (kleding)thema of wel?
Uitspraak van II vO op maandag 10 juni 2013 om 18:43:
Het is door de Gemeente Breda ten strengste verboden wild te parkeren langs de toegangswegen of in de omliggende woonwijk.


Hoe willen ze dat gaan controleren? :')
Als ik op bezoek ga bij familie mag ik daar zeker ook niet parkeren? :')
laatste aanpassing
Uitspraak van Judas :[ op dinsdag 11 juni 2013 om 11:14:
Hoe willen ze dat gaan controleren? :')
Als ik op bezoek ga bij familie mag ik daar zeker ook niet parkeren? :')


Gewoon om je bang te maken. Zit een winkelcentrum vlak naast het terrein. Dat is gratis parkeren, dus valt echt niet te controleren.
Geen radio :'( ?
Uitspraak van SpoX op dinsdag 11 juni 2013 om 12:32:
Zit een winkelcentrum vlak naast het terrein.


Was ik ook van plan idd! (y)
 
vorig jaar was het een super feessie!! dat gaan we dit jaar weer ff goed over doen :-) ben erg benieuwd naar het dj setje van promo!!
laatste aanpassing
hoppaaa, hele-hele-helemaaaal naar de kloteeeee!!
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 11 juni 2013 om 14:23:
erg benieuwd naar het dj setje van promo!!


Hopelijk een set met veel files :D
veel oplichters actief op marktplaats....let op
Promo al om 19.00 uur?! Dat moeten bijna wel zijn file's worden dan (hoop ik)
Artiest O-Boy
Geniusssss!!! ruthlessss!!!! bambambam
alles kan en alles mag!


Wedden van niet ;)
nog 1 kaartje beschikbaar 40€ laat maar weten
dit word gewoon de hele dag lkkr knalluh
Uitspraak van marcush op woensdag 12 juni 2013 om 20:11:
nog 1 kaartje beschikbaar 40€ laat maar weten


jaja sinds vandaag lid, je zal ook wel zn oplichter zijn houdoeeee!
[quote element=news_comment id=659146]jaja sinds vandaag lid, je zal ook wel zn oplichter zijn houdoeeee![/quote

nee hoor geen oplichter
.
laatste aanpassing
 
AAAAH AUB niet ook hier dat kaartje te koop kaartje gevraagd gezwam!!!:P




ZIN IN ZATERDAG :D (L) Hebben er lang op moeten wachten maar nu nog maar 2 nachtjes slapen tilllll... PARTYKICKINGTIME :d
Zin in!!!!!
 
kom maar op !!
Superrrrrrrrrr veel zin :D:D