Partyflock
 
­ Nederland

Dance till you drop tijdens tweede BOSS van het jaar

gepubliceerd door , op
BOSS
20 januari 2013
Zaterdag 2 februari is opnieuw een BOSS in Paradiso te Amsterdam. BOSS' New years edition heeft het nieuwe jaar knallend, uitverkocht en fresh ingeluid. Hiermee is de eerste BOSS van 2013 een feit. Het vaste BOSS publiek heeft Paradiso op zijn kop gezet en laten zien de gezelligste feestgangers van Nederland te zijn. Het BOSS Team ziet 2013 vol vertrouwen tegemoet.

BOSS: het enige feest waar jij echt jezelf kunt zijn!

Tijdens de BOSS 'dance till you drop' op zaterdag 2 februari is niemand minder dan DJ Franck te gast. DJ Franck draait al jaren mee aan de top en staat bekend om zijn leuke verjaardagsfeesten. Het vaste publiek en het BOSS Team zullen DJ Franck laten zien dat BOSS het leukste feest van Nederland is. Zoals altijd zal ook deze avond draaien om peace, love & good music. Dus bereid je voor op een onvergetelijke avond met oldskool hip hop en r&b met een beetje new skool.

Met uitverkochte edities en optredens van Redman, Snoop Dogg, Busta Rhymes, Mr. Ed Lover, Big Daddy Kane en De La Soul is BOSS één van de meest succesvolle clubavonden van Nederland, met Paradiso als vaste thuisbasis. Onder leiding van het BOSS Team bestaande uit: DJ's Switch, Mr. Speak, Mike Mercy en MC's Fit en Aries is BOSS een hele avond lang genieten van de beste, oldskool hip hop en R&B. BOSS maakt haar slogan 'from the old to the new' helemaal waar. Swingbeat, de 70's, 80's, 90's en de beste tracks van het afgelopen decennium komen voorbij. De afgelopen edities van BOSS zijn om nooit te vergeten en als altijd ligt de nadruk op plezier, een geweldige sfeer, een enthousiast en leuk publiek en vooral goede muziek.

BOSS is een clubavond waar de eerste generatie bezoekers van Bassline - het langstlopende hip hop en R&B feest van Nederland - haar hart ophaalt. Daarnaast komen ook de jongere muziekliefhebbers aan hun trekken, hierdoor weten veel bezoekers van alle leeftijden de clubavond BOSS te vinden.