Partyflock
 
­ Nederland

Lolita nodigt je uit

gepubliceerd door , op
Lolita
4 januari 2013
Lolita nodigt iedereen uit voor een avond om je vingers bij af te likken. Op 25 januari zullen oren en ogen in Club 8 gestreeld worden door de lekkerste bands, live acts, dj's en live visuals. Ook zullen naast de standaard koude pilsjes, shotjes liefde en een speciale lolita cocktail de tong en de maag verwennen. Lolita belooft jullie vast een ding: dansen wordt het zeker!

Tijdens Lolita treden bands, live acts, dj's en vj's op die het publiek vlinders in de buik zullen bezorgen! De artiesten variëren van soul tot acid tot dikke electro, maar hebben allemaal gemeen dat zij hun eigen originele sound hebben gecreëerd zonder vastgeroest te zijn in een standaard stramien en dat ze jullie willen laten dansen. Om 21:30 starten the Contemplators, die iedereen met bongo's, gitaren, drums en zang tijdens een funky jamsessie in de stemming zullen brengen. Daarna laten de Deccapods je springen op hun eclectische alternatieve rock en zullen Dj's Autofelatio & Jizzy Jasper soul, funk en reggae draaien. Makkelijk zat serveert house met een sausje van saxofoon en PECNOC pakt uit met live post-acid, een genre wat ze zelf hebben uitgevonden, omdat hypnotiserende beats en baslijnen geproduceerd door home-made apparaten en synthesizers in geen ander hokje past. Dj Topomonti draait de fijnste hitjes in een disco/housejasje en je eindigt de avond met Dj atÔme zijn electro dampend heet serveert. De hele avond zal VJ-collectief Strand Electric de gaafste gifjes voorbij laten komen. Lekkere muziek, betoverende beelden en hartverwarmende drankjes zorgen voor een totaalervaring die iedereen voor even in de wolken zal brengen.

Kom vroeg en blijf tot laat! Om 21:30 openen de deuren terwijl the Contemplators hun gitaren vast aan het opwarmen zijn. Tot 04:00 zullen er vervolgens non-stop acts zijn. Een kaartje kost slechts €5,- en is te krijgen aan de deur. Wie voor 22:30 komt krijgt een gratis shotje liefde. De hele avond zal er een speciale lolita cocktail verkrijgbaar zijn.