Partyflock
 
­ Nederland

DJ Buzz Fuzz Solo Night in Doornroosje te Nijmegen

gepubliceerd door , op
Zaterdag 2 maart 2013 is het een feit, Buzz Fuzz zal zijn draaikunsten gaan vertonen in één van de mooiste poppodiums die Nederland rijk is; Doornroosje te Nijmegen! Bij de meeste feest- en concertbezoekers is Doornroosje bekend en zeer geliefd, dit mede te danken aan de uitstraling en de ultieme sfeer die hier te beleven is. Denk hierbij aan de Planet Rose, House Classix, Smackdown feesten en natuurlijk te niet vergeten de Overdrive evenementen die hier vanaf '98 werden georganiseerd.

Op deze zaterdag 2 maart zal X-Factor Events samen met mister Buzz Fuzz jullie een spectaculaire avond bezorgen. Deze avond/nacht zullen vele muziekstijlen aan bod komen, hierbij te denken aan oldschool, early rave en hardcore.

Eigenlijk is er geen verder uitleg over Buzz Fuzz nodig. Menig partybezoeker heeft deze ouwe 'BZKR' wel ergens zien optreden. Op alle grote evenementen heeft hij zijn kunsten mogen vertonen; Thunderdome, Hellraiser, Masters of Hardcore, Decibel en noem maar op. Deze avond zal hij jullie meenemen in een trip van de jaren '90 tot heden.

Zaal 2 is ook geopend. Hier zijn onder andere oude veteranen Hardbreak en Vito te vinden uit de Partyland tijd uit de jaren '90.

Mochten er nog verzoekjes zijn, hoort Buzz Fuzz dat natuurlijk graag van jullie.

Kaarten zijn inmiddels te verkrijgen voor slechts €10 (ex fee). Zorg dat je op tijd bent met het kopen van jouw ticket. Er zijn slechts een beperkt aantal tickets te verkrijgen.

Like de Facebookpagina en je maakt kans op twee vrijkaarten voor dit evenement.

5 opmerkingen

Kan er neit bij zijn maar vorig jaar Dano Solo was top!
 
knalluhhhh
komt er nog nieuwbouw? hopelijk niet natuurlijk
 
Uitspraak van adult forze op donderdag 17 januari 2013 om 21:38:
komt er nog nieuwbouw? hopelijk niet natuurlijk


https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150223546567483.312534.223023867482&type=3