Partyflock
 
­ Nederland

Grotesque invites Heavensgate in Westerunie Amsterdam

gepubliceerd door , op
Grotesque
18 februari 2013
FeestGrotesque · invites Heavensgate
Datumzaterdag 16 februari 2013
LocatieWesterUnie Site
Na het overweldigende succes van het Grotesque Indoor Festival 2012, waar in een bomvolle Maassilo bijna 4000 bezoekers in extase werden gebracht, komt PT Events op zaterdag 16 februari terug met een intieme clubnacht in de Amsterdamse WesterUnie. Met twee zalen en maximaal 1000 bezoekers ligt de nadruk op een iets kleiner, maar minstens zo spectaculair evenement.



'Wat was het een legendarische avond. PT Events presteerde optimaal in november. Het Grotesque Indoor Festival is voor iedereen de boeken in gegaan als de ultieme uitgaansbeleving. Met deze visie zijn we de afgelopen jaren bezig geweest en ook in de jaren die voor ons liggen zal het de rode draad in onze evenementen zijn', aldus de heren van PT Events.

Aftermovie Grotesque Indoor Festival 2012



Grotesque, gewoon een heerlijk avondje stappen!
Ook tijdens deze clubnacht staat Grotesque weer garant voor een breed muziekaanbod in een tweetal area's. Een avondje Grotesque levert je hoe dan ook een geweldige uitgaansbeleving op, waarin alles, maar dan ook echt alles, tot in de puntjes geregeld is.

Grotesque invites HeavensGate
Voor de tweede keer slaat PT Events de handen ineen met het Duitse HeavensGate. Dat betekent dus weer een waanzinnig optreden van Alex M.O.R.P.H. vs Woody van Eyden! De heren staan er natuurlijk niet alleen voor, naast ook Richard Durand en Bolier zie je hier de complete line-up om er zeker van te zijn dat het voor iedereen een complete avond wordt.

Richard Durand - Bolier - Alex M.O.R.P.H. - Woody van Eyden - RAM - Divini & Warning - Ferry Tayle - Angelique vs Miss Legacee - Renvo - Jay Junior - Mc Da Silva

Early Bird actie razendsnel uitverkocht!
Binnen twee weken vlogen liefst 250 early bird tickets de deur uit. Een bevestiging dat iedereen weer enorm uitkijkt naar de komende editie van Grotesque. Vanaf nu koop je kaarten voor € 27,50 bij PT Events of Easyticket.

De WesterUnie
Het industriële karakter van de WesterUnie lijkt in feite best wel op de Rotterdamse Factory 010 en sluit dus perfect aan op de wensen van PT Events. Daarnaast biedt deze toplocatie in het Westerpark gewoon een heel fijne club, met vriendelijk personeel. Alles voor de optimale uitgaansbeleving!

Tune in for the Grotesque Podcast on iTunes

6 opmerkingen

Mooie locatie voor een superfeest als dit:) Zeker ritje Amsterdam waard:P
 
Zeker aanwezig (Y)
Super locatie, geweldig feest dus zeker weten aanwezig!! :)
Overduidelijk aanwezig.
Dit wordt vast zo'n knaller als de laatste q4t :-)
Wacht nog op mijn kaartjes...................... maar zou zo graag willen dat het al zaterdag is ;-)