Partyflock
 
­ Nederland

Hacking the Machine: van hard naar harder

gepubliceerd door , op
Hacking the Machine
17 december 2012
2013 Is net begonnen, je hebt de dure decembermaand net financieel overleefd en moet daar nog twee maanden van bijkomen. Eigenlijk wil je maximaal feesten, alle oliebollen en kerststollen eruit zweten, maar de knaken zijn er nu even niet. Rave-O-Lution leeft met je mee en komt met een lage entree editie van Hacking the Machine. De normaal al zo lage entreeprijs van Hacking the Machine, gaat omlaag.

Op zaterdag 16 februari kan je voor maar 8 Euro in de voorverkoop of 10 Euro aan de deur los op energieke darkcore, frenchcore, industrial hardcore, uk hardcore & terror in Neerlands donkerste poppodium: Baroeg te Rotterdam. Hacking the Machine gaat vanaf 23:00 tot 06:00 van hard, harder naar 'sloop die dansvloer'.

De organisatie wilt je dan verwennen met (inter)nationale acts als Brainwash, Adnoctum en Vague Entity. Battles van TCO vs Cup-a-core & Vexer vs Xerox. Naast deze acts verdienen onderstaande namen aandacht:

Tripped België
Voor de eerste keer in Rotterdam, de Frenchcore & Terror-machine uit West Vlaanderen! Beroemd en berucht door zijn releases op oa. Strike Records, Narkotik Rekordz, Rebelscum en zijn thuisbasis BadBack. Mocht je zijn platen fysiek niet kennen, dan is de kans groot dat je hem ooit op FreaX, Audio Active, Masters of Hardcore of een Footworxx hebt zien optreden. De ware party addict weet dan dat je dankzij hem door de zaal gesmeten wordt. Tripped heeft de Hacking the Machine crew beloofd dit ook op 16 februari dat te gaan doen.

Razor Edge Canada
Iedereen die van ruige industrial hardcore, powernoize, houdt kent hem wel. Nadere uitleg is niet nodig voor deze Parkdaler. Toronto is een eind vliegen van Rotterdam, dus daarom is het erg fijn dat Hacking the Machine de laatste Nederlandse boeking van zijn tour is.

The Relic Nederland
Deze man heeft zo veel alter-ego's dat je bijna gaat denken dat die al jaren schizofreen is. Jaren. als Dark Earth had Maurice Pinkster zijn eerste release in 1997 op Fix Records, om in 2001 dit label uit slop te halen door Zanthrax te heten, om na Symp.Tom zijn eigen label te starten: Dark. Descent.

The Relic heeft duistere early hardcore gemaakt, trage doomcore, rauwe techno, opgefokte breaks. Op dit maakt hij vooral machinehallen- industrial-hardcore, om het maar een naam te geven. Wat hij in Baroeg gaat doen is nog een verrassing, maar duister wordt het zeker!

Een verrassing voor de eerste 50 bezoekers
De vaste bezoekers van Hacking the Machine kennen deze traditie al: de eerste 50 bezoekers krijgen een gratis speciale Hacking the Machine CD! Waar de vorige twee edities meer industrial hardcore georiënteerd waren door het werk van Mental Wreckage & Brainwash, is er nu gekozen voor uptempo smijtwerk van TCO en Cup-a-core. Als je van UK Hardcore en Frenchcore houdt, wil je deze CD niet missen.

Baroeg en bereikbaarheid
Baroeg in Rotterdam is een poppodium met een duistere uitstraling, maar het barpersoneel schenkt vriendelijk de vele soorten bier voor je in en de portier snapt hoe je met een party-addict om moet gaan. Kortom, in een duistere omgeving kan je vrolijk feesten.

In de directe nabijheid van Baroeg (lees, voor de deur) kan je gratis je auto parkeren. Kom je met het OV, dan kan je het beste op treinstation 'Rotterdam Lombardijen' uitstappen. Rotterdam Lombardijen ligt op 5 minuten loopafstand van Baroeg.

Voor de deur van Baroeg stoppen trams van RET en bussen van Arriva/RET.
Check je favoriete routeplanner voor je persoonlijke reisadvies.

Tickets bestel je bij koop tickets.

Ik mis de breaks?
Rave-O-Lution blijft experimenteren, en mainstream vrij, maar de harde drum & bass is verhuisd naar Ninth Circle. De eerst volgende Ninth Circle datum volgt binnenkort.

Wil je naast gabberen ook breaken in Baroeg, dan kan je je ei kwijt op oa. The Outside Agency tijdens Intersection wat op zaterdag 26 januari plaatsvindt. Een ruim maandje later, op 9 maart, is er weer een Storm op komst. Tijdens Storm breaken oa. Rotator, Scotch Egg, Hidden & Sei2ure de boel.

Muzikaal is het handig om regelmatig www.rave-o-lution.nl bezoeken voor mixen die in het teken staan van 16 februari.

10 opmerkingen

Ik kijk vooral uit naar Tripped. Gaat weer een mooi avondje worden iig!
Artiest {SHOWLIST artist 65701, 129028, 75193, 65637}
Knoertharde bazen hier.
Ik wil hier bij zijn. :kwijl:
Ziet er weer dik uit! :D
 
Razor Edge nog een keer in de Baroeg, yayy :D
aanwezig :cheer:
dag na me verjaardag wss aanwezig met wat vrienden om het te vieren!!