Partyflock
 
­ Nederland

Nieuw jaar, nieuwe feesten bij Escape

gepubliceerd door , op
Nieuw jaar, nieuwe feesten bij Escape
24 december 2012
Na een geweldig 2012 waarin Escape bij de Nightlife Awards werd uitgeroepen tot beste club van West Nederland is het alweer bijna 2013! En het jaar begint goed na NYE @ Escape: op 1 januari is er namelijk Hang Over! Dus heb je nog niet genoeg gehad dan kan je het jaar goed beginnen in Escape.

Hang Over!
Als jij op 31 december nog niet genoeg gefeest hebt of de avond gezellig bij familie hebt doorgebracht dan kan je op 1 januari in Escape terecht. Hier vindt namelijk Hang Over! plaats. Vanaf 23.00 kan je los op de sounds van Mark Junior, Jethro Galung, Ebbo Riginal en Guiliano. Knallend het nieuwe jaar in dus!

Brainwash
Amsterdam's meest populaire zaterdagavond gaat ook in het nieuwe jaar weer door als een trein. Dit onder leiding van DJ Raymundo. Wist je dat hij lang geleden in de legendarische iT heeft gedraaid samen met Marcello? Deze mixtape uit 1994 is nu te beluisteren:



Zaterdag 5 januari heeft Raymundo Rob Boskamp uitgenodigd. Deze nestor van de Nederlandse dancescene neemt naast een bak ervaring ook een tas vol nieuwe releases mee! Costar en Miss Bunty maken de line-up compleet en Danney host de deLux zaal met urban & eclectic tunes. Zaterdag 12 januari neemt Raymundo het op tegen Frederik Abas. MC Choral en Saxy Mr S. zijn er ook bij en Danney host deLux. Dat wordt weer een feestje!
De week erop, op zaterdag 19 januari, is Marc Benjamin te gast. Deze Reveal resident gaat als een malle dus Raymundo is blij met deze top DJ in de booth. Saxy Mr S., Vika Kova en Martino Rosso in deLux zijn er ook bij. De maand wordt op zaterdag 26 januari afgesloten met Plastik Funk uit Duitsland. Een artiest die niet vaak in Nederland te bewonderen is! Raymundo, MC Choral, Danney en zoals elke week VJ Joury Gijzen maken de avond compleet. En als je langer door wil dan kan dat, want de laatste zaterdag van de maand is altijd XXL! Robert Feelgood, Frederik Abas en MC Pryme knallen tot in de vroege ochtend door!

Heroes of Housemusic
Op vrijdag 11 januari komt Lucien Foort weer naar Escape! Met zijn Heroes of Housemusic worden de beste artiesten uitgenodigd om 2013 eens goed te beginnen: Dennis Ruyer (Radio538 Dance Department), Andy Jones, Ben Bastion en Lucas Gravell staan deze avond voor je klaar.