Partyflock
 
­ Nederland

Zo. This was Christmas

gepubliceerd door , op
Onder de noemer 'Zo. This was Christmas' schudden kopstukken uit de dance-industrie op donderdag 27 december de kerst van zich af. Club Panama in Amsterdam vormt vanaf 20.00 uur het toneel voor de allereerste 'Nationale House Quiz', gepresenteerd door Michel de Hey. De quiz wordt gevolgd door een afterparty met headliners van formaat in de Main Room. In Panama's Studio, de Celebrity Playroom, betreden bekende gezichten onbekend terrein achter de draaitafels.

Nationale House Quiz
Welke dj zong in Kinderen voor Kinderen? Wie herkent de house track die achteruit wordt gedraaid? Hoe goed kennen de party-prominenten de 'scene' waarin ze al zo lang meedraaien? Het fenomeen pubquiz wordt uitgebreid tot clubquiz, tijdens deze eerste editie van de Nationale House Quiz - een initiatief van UP Concepts (voorheen bekend als Upstream Advertising), mogelijk gemaakt door Bavaria. Onder bezielende leiding van quizmaster Michel de Hey (dj/producer/labelbaas) strijden om levenslange eer en een enorme bokaal: het Media Team (Edwin Diergaarde, Robert Bot, Richard Bot), het Promotors Team (Mike Elderenbosch, Stefano Richetta, Gijs van de Wint) het Young Gunz DJ Team (Mitchell Niemeyer, Mark Junior, Julian Jordan) en het Techno Team (Jeff Moore e.a.). De quiz wordt opgeluisterd met twee surprise optredens! Genoeg redenen om een plekje in het publiek te bemachtigen 27 december. Toegang is gratis, mits je naam op de gastenlijst staat. RSVP per mail via: rsvp@upstreamadvertising.nl en klik op 'deelnemen' op Facebook.

Afterparty: Celebrity Playroom & Main room
Vanaf 22.00 uur - na afloop van de Nationale House Quiz - kunnen de kerstkilo's eraf gedanst worden. Bekenden uit de scene die echter níet bekend werden als dj, zijn gevraagd om hun favoriete muziek te draaien in Panama's tweede zaal, voor de gelegenheid omgedoopt tot 'Celebrity Playroom'. Ze krijgen wel een beetje hulp; in het geheim worden er momenteel spoedcursussen plaatjes draaien gegeven aan: Jeroen vs Maike, David van der North, PS & Co, Sweets Lila & the Bitches, Milky vs Robert Feelgood vs Sascha Visser & MC Pryme, Dimitri vs Bobbie Speeed en Chef'Special Soundsystem. Jawel, de voormalig huisband van DWDD begeeft zich achter de draaitafels! Dat deden ze één keer eerder, in Sziget (Hongarije). Check de video:



Welke andere celebrities er schuil gaan achter de kakelverse dj-namen zal de 27ste blijken. Wie niet alleen komt om te lachen; tegelijkertijd staan opgesteld in de Main Room: Klankarbeit (live), Rulex, Brothers in the Booth, Young Gunz Allstars en Jay Are, met shout-outs van MC Marxman. Kwaliteit verzekerd.