Partyflock
 

AIR loves Minus

gepubliceerd door , op
AIR loves Minus
11 december 2012
Op vrijdag 28 december staat AIR in het teken van het befaamde technolabel Minus. Het label brengt drie internationale afgevaardigden naar onze hoofdstad: Paco Osuna, Ambivalent en Hobo. En alsof dit niet genoeg is wordt de line-up versterkt door de ongekroonde koning van de Amsterdamse afters: Ici Sans Merci. Het moge duidelijk zijn: er is geen andere plek waar je als Minus en techno liefhebber op 28 december moet zijn.

Gooi het Spaanse temperament, Ibiza en een flinke schep muzikale genialiteit in een blender en zet dit op de maximale stand. Wat krijg je dan? Paco Osuna, de headliner van deze speciale Minus nacht en heer en meester van de zwoele ritmische Spaanse techno waarmee hij menig vrouwenhart sneller doet kloppen. Osuna is ooit begonnen met house bij Cocoon maar stapte al snel over op techno en werd met open armen bij Minus ontvangen. Hier bracht hij zijn huidige karakteristieke sound tot ontwikkeling.

In de voetsporen van Columbus steken we de Atlantische Oceaan over om de volgende Minus artiest voor te stellen. Ambivalent, deze creatieve Amerikaan wist in 2007 met zijn wereld hit 'R U OK' alle dansvloeren van NYC tot Berlijn op zijn kop te rocken. Minus heeft hem sindsdien niet meer laten gaan, logisch want Ambivalent heeft al lang laten zien dat hij 'here to stay' is.

Joel Boychuk beter bekend als Minus youngster Hobo is net over de grens bij Detroit opgegroeid. Net als Hawtin werd hij ook als muziek producent maar vooral als liefhebber door Detroit opgezogen. Waarschijnlijk ligt hier de basis van het feit dat Hobo al op zeer jonge leeftijd door Hawtin bij de Minus familie is gehaald en binnen zo'n korte periode zo veel heeft weten te bereiken.

Van Canada weer terug naar Amsterdam waar Ici Sans Merci heer en meester is. Vanuit de vuige after-loodsen in Oost, West en Noord heeft hij binnen no time een trouwe schare fanbase opgebouwd die hem overal volgen. Nog niet heel lang geleden kreeg hij de Dutch Techno Award voor beste nieuwkomer van 2012.

Kortom voor alle Minus liefhebbers, maar ook zeker voor de liefhebbers van techno in het algemeen. De ideale manier om de saaie dagen tussen kerst en NYE te overbruggen.

Line up
Paco Osuna🇪🇸
Ambivalent🇺🇸
Hobo🇨🇦
Ici Sans Merci