Partyflock
 
­ Nederland

Trance-concept Hypnotize at the Beach maakt line-up bekend met wereldartiesten

gepubliceerd door , op
Hypnotize at the Beach official after
24 december 2012
Dat Hypnotize een snel groeiend concept van hoge kwaliteit is, is inmiddels wel bekend. Met succesvolle indoor en outdoor edities heeft Hypnotize zich inmiddels op de kaart gezet. Met een bijna uitverkochte editie in 2012 op het strand van Bloemendaal aan Zee bij Beachclub Vroeger werd ook duidelijk dat een lage entreeprijs zeker niet onderdoet aan de kwaliteit die Hypnotize voor ogen heeft. Omnia Events vindt namelijk dat een evenement voor iedereen toegankelijk moet zijn, of je nu in de bijstand zit of een wereldbaan hebt. Echte trance-liefhebbers die zin hebben in een goed feestje zijn bij Hypnotize allemaal meer dan welkom.

Ook in 2013 zal Hypnotize zich van zijn beste kant laten zien met maar liefst twee outdoor edities op hetzelfde geweldige strand en bij alweer uitgeroepen tot beste beachclub van Nederland Beachclub Vroeger, een locatie die perfect aansluit op de hoge kwaliteitseisen van Hypnotize.

De eerste outdoor editie zal plaatsvinden op zaterdag 27 april met een editie die geheel in het teken zal staan van Queensday met dus zoals gewend van Hypnotize bijpassend decor en vele andere thema-elementen. De line-up is rond en mag ook zeer zeker speciaal en groots genoemd worden:





Bovenstaande line-up geeft aan dat Hypnotize wel degelijk staat voor een knap staaltje muziekaal trance-geweld. Naast de beste muziek zal de organisatie zorgen voor prachtig decor, licht & LED-effecten, knallend geluidssysteem en vele andere extra's.

Voor de snelle beslisser is een early-bird discount ticket al voor €10 te verkrijgen via koop tickets, koop tickets of omniaevents.nl, de voorverkoop zal €17,50 bedragen

Zoals gewend bij Hypnotize is er een dresscode. Voor deze Queensday Edition is dus oranje/wit gewenst, maar niet verplicht. Like Hypnotize ook op Facebook en wellicht maak jij kans op een prachtig prijzenpakket.
Voor de bezoekers die na de beach editie nog geen zin hebben om naar huis te gaan organiseert de organisatie een knallende afterparty bij de prachtige en luxueuze Club Exposure te Zandvoort van 22:00 tot 05:00.



Are you ready to get Hypnotized? The hypnosis has begon.

5 opmerkingen