Partyflock
 
­ Nederland

Defected stopt met residency Pacha Ibiza

gepubliceerd door , op
Defected stopt met residency Pacha Ibiza
14 december 2012
Nederlands
Engels
Na zeven zeer succesvolle jaren, heeft Defected besloten Pacha verlaten en niet langer gastheer te zijn van de wereldberoemde Defected In The House avonden in de club op Ibiza. Simon Dunmore, oprichter en A & R-directeur, zegt: "Pacha is een ongelooflijke discotheek en we hebben genoten van zeven geweldige seizoenen bij de club. De huidige house muziek renaissance betekende dat 2012 onze meest succesvolle zomer tot nu toe was, met acts als Solomun en Dennis Ferrer die de juiste snaar op het eiland raakten. Dit weerspiegelt de populariteit die we op dit moment genieten zowel in termen van verkoop van muziek en opkomst op onze evenementen."

Hij vervolgt: "het clublandschap van Ibiza evolueert snel en dit zijn spannende tijden. Voortzetten van een beproefde en betrouwbare formule zou de makkelijkste optie zijn geweest, maar volgende zomer zal onze tiende op het eiland zijn en onze prestaties afgelopen zomer geven ons een groter platform om te kijken naar de nieuwe mogelijkheden die ons ter beschikking worden gesteld. Dus zullen wij niet in Pacha zijn volgende zomer en zullen we onze plannen voor 2013 in het begin van het nieuwe jaar aankondigen."

Defected dankt de Pacha en iedereen die hen heeft gesteund in Ibiza tijdens de afgelopen zeven jaar.

3 opmerkingen

Het nieuwe chersonisos volgend jaar.
Artiest Remco
Ze duiken meer de deephouse kant op zoals de meesten al gemerkt hebben en ik denk dat een andere plek een beter platform zal wezen
Ik ben benieuwd waar ze gaan staan!
Artiest {SHOWLIST artist 99682, 41174}
dat word Privilege dus :P