Partyflock
 
­ Nederland

Drum 'n bass nacht Major League nodigt Andy C's Ram label uit

gepubliceerd door , op
Drum 'n bass nacht Major League nodigt Andy C's Ram label uit
12 december 2012
Major League luidt op vrijdag 22 februari 2013 in met een showcase van het befaamde RAM label van Andy C in de Melkweg. Ram Records is al meer dan twintig jaar een van de meest toonaangevende drum 'n bass labels ter wereld en heeft tientallen artiesten gelanceerd waaronder Noisia en Chase & Status. De Ram avonden die ooit gestart zijn in de Londense club The End zijn legendarisch. Sindsdien tourt Ram de wereld rond met een showcase van artiesten uit eigen stal. Tickets voor deze clubnacht zijn inmiddels in de voorverkoop. Vanaf januari is het voor alle klinch clubnachten niet langer nodig een Melkweglidmaatschap te kopen.

Voor deze Major League heeft Andy C zijn favoriete artiesten uitgenodigd: Delta Heavy, Culture Shock en June Miller met support van Pamb & Harsh. Delta Heavy is afgelopen twee jaar uitgegroeid tot een act die op de beste dance festivals ter wereld optreedt. Hun eigen producties combineren dubstep, drumstep en drum 'n bass tot een dikke mix die geen dansvloer heel houdt. Ze zijn vaste gast op de UKF feesten en albums en staan nu voor het eerst samen in de Melkweg op Major League.

Wie ooit het nummer Troglodyte van Culture Shock heeft gehoord, heeft een idee wat die kan verwachten van zijn set op Major League presents RAM. Culture Shock is in 2006 door Andy C bij Ram Records gehaald. Sindsdien heeft hij verschillende nummers uitgebracht die nog steeds wekelijks gedraaid worden op shows en feesten. Op Major League maakt Culture Shock zijn debuut en de verwachtingen zijn hooggespannen. Voor de Major League fans is June Miller geen onbekende. Dit Engels - Nederlandse tweetal is ook een van de favorieten van Andy C. In 2012 brachten ze hun eerste eigen productie uit op Ram Records. Als de geruchten waar zijn wordt 2013 een groot jaar voor June Miller. Op Major League laten ze horen waarom! Support is er van Major League residents Pamb&Harsh en MC's Dart en Dapper.