Partyflock
 
­ Nederland

Vijf zalen feestend het nieuwe jaar in bij Offline XL New Years Festival

gepubliceerd door , op
Offline XL
5 december 2012
Met een heus nachtfestival luiden vijf organisaties 2013 knallend in. Evenementenlabels Offline, Reaktor, Outsiders, Deep Stage en Op De Valrave verwelkomen samen het nieuwe jaar met hun fans, liefhebbers en de beste dj's tijdens Offline XL New Years Festival. Zonder een absurde toegangsprijs en het liefst zonder mobieltjes op de dansvloer gaan feestgangers uit hun dak op een breed scala van techno, techhouse, deephouse en disco. Middernacht wordt uiteraard aangestipt met een flink laser, licht en champagne.

Oud en nieuw feesten kunnen keuzestress opleveren, het enige wat je wilt is samen met je vrienden van het vuurwerk en het feest genieten, zonder dat je centen uit je zak worden geklopt. Offline XL New Years Festival is daarom de beste plek voor de jaarwisseling. De entreeprijs is zeer schappelijk en daar staat een (inter)nationale sterren line-up tegenover met onder andere 2000 and One, Warren Fellow, Bart Skils, M.A.D.A Frankrijk, Plankton Frankrijk, Eric de Man, David Faust Duitsland, etc. Offline XL New Years Festival telt in totaal 25 acts uit het spectrum van de betere driekwartsmaat.

Om middernacht luiden licht en lasers, champagne en zalen vol uitzinnig publiek 2013 spectaculair in. Er zijn goede hapjes verkrijgbaar, voor wie tijdens het feesten honger krijgt. Bezoekers uit verdere oorden kunnen gebruik maken van bussen, die onder andere vanuit Den Haag, Oegstgeest en Alkmaar rijden. Kaarten hiervoor zijn te koop in de online ticketshop.

1 opmerking

Tot hoelaat duurt dit?