Partyflock
 
­ Nederland

Aanstaande vrijdag stampen voor het goede doel
ALS we hardstyle draaien

gepubliceerd door , op
ALS we hardstyle draaien...
1 november 2012
Aanstaande vrijdag is het zover! Dan mag er gestampt gaan worden voor het goede doel. De maand van Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw is inmiddels aangebroken en tussen deze feestdagen in mag je aanstaande vrijdag lekker uit je dak gaan bij de Luxor Live in Arnhem, je steunt hiermee ook nog eens het goede doel: Stichting ALS Nederland. Het fundament voor hardstyle in Luxor Live was begin dit jaar al gelegd, aan ALS we hardstyle draaien... de eer nog een keer goed te knallen aan het einde van dit jaar.

Artiesten als Audiofreq, Scope DJ en D-Passion werken belangeloos mee aan dit benefietfeest en hebben er zin in om de beste hardstyle en hardcore nummers ten gehore te brengen! Het beloofd een geweldige avond te worden.

Line-up
The Anarchist
Raice
Instant Frequency
Scope DJ
A-lusion
Audiofreq
D-Passion

MC Da Syndrome

Kaarverkoop
Kaarten zijn verkrijgbaar voor het bedrag van 10 euro en zijn verkrijgbaar via de website van Luxor Live.
Tijdens deze avond zal er ook deurverkoop zijn, de prijs van een kaartje aan de deur zal 12,50 euro bedragen. De opbrengst van de kaartverkoop komt geheel ten goede aan Stichting ALS Nederland.

Stichting ALS Nederland
Stichting ALS Nederland zet zich in om de dodelijke ziekte A.L.S. in Nederland te helpen bestrijden en de kwaliteit van leven van patiënten te verbeteren door middel van het stimuleren van wetenschappelijk onderzoek. Amyotrofische Laterale Sclerose (A.L.S.) is een ziekte van de zenuwcellen die de spieren aansturen. Deze neuromusculaire (zenuw-/spier-) aandoening leidt tot het onvoldoende functioneren van de spieren, is ongeneeselijk en leidt gemiddeld binnen 3 jaar tot de dood.

Bereikbaarheid
Luxor Live is vanaf de A12 en A325 prima te bereiken met de auto. Parkeren kan in de parkeergarage Arnhem Centraal of gratis op parkeerterrein Oude Kraan, ook wel bekend als de Blauwe Golven.
Kom je met het openbaar vervoer? Luxor Live ligt op loopafstand van het Centraal Station (ongeveer 5 minuten lopen).

2 opmerkingen