Partyflock
 

Jingle Bass hit you with the banging bells op kerstavond bij Absoluut

gepubliceerd door , op
Jingle Bass
16 november 2012
FeestJingle Bass · Hit you with the banging bells
Datummaandag 24 december 2012
WinactieJingle Bass actiegesloten
LocatieAbsoluut Site
De donkere dagen komen er weer aan dus is het weer tijd voor een feestje! Zoals elk jaar is het op kerstavond weer tijd voor een knallende hardstyle avond bij Absoluut. Voor deze vijfde editie van Jingle Bass heeft Absoluut weer alles uit de kast getrokken om een goede, gevarieerde line-up neer te zetten voor een betaalbare entreeprijs. Vanaf 21.00 uur zullen toptalenten uit de hardstyle scene de bezoekers trakteren op de vetste en hardste beats.

De kerstknaller van de avond is Adaro. Deze man is in een korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste namen in de scene. In de dj mag top behaalde hij de 120e plaats en samen met Ran-D haalde hij met de act 'Gunz4hire' zelfs de 114e plek van de wereldranglijst! Tijdens Hard With Style heeft hij dit uiteraard gevierd met een fenomenale afsluiting set in de Ziggo Dome. Kortom Absoluut kan zich klaarmaken voor een topnaam die Sint-Michielsgestel op zijn grondvesten zal laten trillen. Adaro hit you with the banging bells!

Atmozfears is één van de grootste opkomende hardstyle acts van dit moment. Ze tekende onlangs bij het hardstyle label 'Scantraxx', en staan een week na Jingle Bass mainstage op de 'Freaqshow' in Amsterdam. Hun vele producties slaan goed aan bij het publiek en worden gepromoot door grote namen zoals Headhunterz. Deze act zal zorgen voor een verassende set met veel nieuwe producties.

Zoals elke editie zullen deze topnamen weer aangevuld worden met de beste regionale talenten. Residents Noisecult zijn bij elke editie van Absolutely hardstyle aanwezig geweest en zullen ook deze editie weer een gevarieerde set neer zetten met een combi van oude en nieuwe tracks.

Zona & Two Gunkid; Mochten de kerstballen nog niet door de lucht zijn gevlogen na het geweld van Adaro, dan zorgt dit duo daar wel voor! Door hun ontembare drang om het publiek op z'n kop te zetten zijn Zona & Two Gunkid er klaar voor om Jingle Bass 2012 kneiterhard af te sluiten!

Een nieuwe naam bij Absoluut is Wish-Haunter, hij zal Jingle Bass openen. Een nieuw talent die graag van zich laat zien. Zorg dus dat je op tijd bent zodat je niks mist deze kerstavond.

Deze top artiesten samen met de vocale ondersteuning van MC Flo zullen zorgen voor weer een gezellige avond en het beste uit het genre van early tot raw hardstyle.

Verder zal er, zoals jullie inmiddels van Absolutely Hardstyle gewend zijn gezorgd worden voor goede airco en zal er weer een krachtige geluidsset en spetterende lichtshow aanwezig zijn. Ook een bewaakte garderobe is aanwezig zodat je veilig je jas op kan bergen.

Kijk voor meer info op www.absolutely-hardstyle.nl of volg Jingle Bass via social media.

Kaartverkoop
Voorverkoop:€ 9,50 ex fee (Verkrijgbaar bij Absoluut, De Zwaantjes, Primera en via koop tickets)
Deurverkoop:€15,00

Zorg dat je dit knallend kerstfeest niet hoef te missen! Kleding in kerstsfeer mag!

1 opmerking

 
Knallen!