Partyflock
 
­ Nederland

Masquerade Midnight
La Saint-Sylvestre

gepubliceerd door , op
Masquerade Midnight
19 november 2012
FeestMasquerade Midnight · La Saint-Sylvestre
Datummaandag 31 december 2012
LocatieSunrise Site
Maandag 31 december sluit First Vision het jaar in stijl af met la troisième édition van het all-inclusive Masquerade Midnight. Aan het water van Aquabest, bij Beachclub Sunrise en Restaurant Bruisend, gaat op deze avond kwaliteit voor kwantiteit en is een sfeervolle beleving de bordeauxrode draad door deze nacht! Masquerade présente avec fierté een swingende line-up van Chocolate Puma tot Bakermat tot live band Late Night Jam et beaucoup plus.

Line-up
Elk jaar weet Masquerade een exclusieve line-up met kwaliteitsstempel neer te zetten en dat is dit jaar zeker niet anders. Vanaf 21:00 tot klokslag 05:00 presenteert Masquerade Midnight een breed scala aan hartverwarmende beats en sprankelende live-acts. Chocolate Puma, het geniale Defected duo, voert samen met Late Night Jam en de revelatie van 2012 Bakermat de muzikale boventoon. Daarnaast prijken aanstormende talenten JoeySuki en Firebeatz op de energieke line-up. Alleskunner op het gebied van muziek en slagwerk Medito, zijn dj-team en regionaal talent Zef Feliciën completeren het muzikale plaatje.

Locatie
Beachclub Sunrise en Restaurant Bruisend vormen samen het decor voor Masquerade Midnight, waar gedanst kan worden op energieke lounge en house klanken in 'Sunrise', magistrale liveoptredens ten gehore worden gebracht in 'Sunset' en volop ruimte is voor groovy disco uit de jaren 90 in 'Bruisend'.

All-inclusive
De ticketprijs van Masquerade Midnight is inclusief drank en hapjes gedurende de avond. Hieronder wordt verstaan bier, fris, wijn en alle gangbare populaire mixdranken. Daarnaast worden bezoekers van Masquerade Midnight gedurende de avond getrakteerd op diverse hapjes en luxe fingerfood en zijn er bij binnenkomst traditionele oliebollen verkrijgbaar. Champagne behoort niet tot het assortiment, maar wordt op het 12 uur moment uiteraard wel geserveerd om het nieuwe jaar met stijl in te luiden.

Moment suprême
Aan het belangrijkste moment van de avond, de jaarwisseling, wordt bij Masquerade Midnight volop aandacht besteed. Iets voor 12'en stopt het programma binnen en wordt iedereen vriendelijk verzocht om buiten plaats te nemen aan de rand van het strand. Met een live optreden in combinatie met een knallende vuurwerkshow en een sprankelende toast wordt het nieuwe jaar op onvergetelijke manier ingeluid. Santé!

Tickets
Met een gelimiteerd aantal beschikbare kaarten en het zeer diverse programma is Masquerade een unieke manier om samen met je vrienden en familie het jaar volledig in stijl af te sluiten. Ook dit jaar zijn wederom de groepstickets (Billet de Groupe) beschikbaar. Wanneer u een Billet de Groupe aanschaft voor vijf personen krijgt u een fles champagne bij binnenkomst cadeau. Losse eenpersoonstickets (Billets Unique) zijn uiteraard ook gewoon beschikbaar in de ticketshop. Let op: Voorgaande jaren was Masquerade Midnight uitverkocht dus wees er tijdig bij. Tickets voor dit all-inclusive evenement zijn beschikbaar voor slechts 85 euro (ex. Fee) per persoon en verkrijgbaar via www.firstvision.nl/tickets.

1 opmerking

Bakermatje!! :yes:
laatste aanpassing