Partyflock
 
­ Nederland

Warme bassen en opwindende ritmes bij IChiOne

gepubliceerd door , op
IChiOne
13 november 2012
Deze lange dagen vragen om samenzijn, IChiOne verzekert het van warme bassen, opwindene ritmes en opzwepende melodieën. Komende editie nodigt IChiOne Break-Fast uit Groningen en Technicality uit London uit naar OT301 om op zaterdag 1 decemeber hun gezamenlijke passie voor experiment, abstracte beats, drum funk en future jungle te vieren.

Jungeltrain initiator en IChiOne resident Arnicvs opent de avond met een selectie van platen die het verleden en de toekomst verbinden. Chris Inperspective en Senses vertegenwoordigen het label Inperspective en de Techniclity avonden. Dit duo is bekend vanwege hun rijke kenns van de geschiedenis van drum n bass en hun enthousiasme die ze overbrengen op het publiek.

IChiOne ambasador, Silvahfonk en head honcho Fre4knc van Break-Fast symboliseren de verbinding tussen beide organisaties. In het verleden waren zij ook bekend als Royal en Raw, hun back 2 back dj-set is een toonbeeld van vriendschap. Beide dj's zijn geweldige selectors en meesters in techniekbeheersing.

Quest One is de resident host van de avond en zorgt voor vocale opzweping.
C.V. Gabriel maakt de avond complete met magische en sfeervolle visuals.

IChiOne avonden zijn uniek in zijn soort, het heeft een gevolg in Nederland en daarbuiten. Iedereen die nog niet in gelegenheid is gekomen om IChiOne te bezoeken is uitgenodigd om onderdeel te zijn van de beweging.