Partyflock
 
­ Nederland

Storm · The Industrial Revelation

gepubliceerd door , op
Storm
4 september 2012
Er is Storm op komst. Van slepende noise tot keiharde tekno, Storm staat voor een duistere nacht piepen, beuken en kraken. Van 120 BPM rhytmic industrial tot 220 BPM hardcore: op Storm wordt het in een opbouwende lijn aan elkaar geregen. De verbindende elementen tussen deze stijlen zijn de vieze sound en de duistere sfeer. Dit trekt dan ook een gemêleerd en eigenzinnig publiek, met bezoekers die zowel uit de tekno, hardcore als goth scene komen.

Baroeg
Na de editie op het het Utrechtse Summer Darkness festival is Storm terug in Baroeg, Rotterdam. Baroeg is vooral bekend van metal en gothicfeesten, maar timmert de laatste tijd steeds meer aan de weg als underground dance-locatie. En dat gaat ze bij Baroeg niet slecht af: vriendelijke bediening door vrijwilligers, een underground sfeer, schappelijke prijzen en zowel Hertog Jan als Jupiler op de tap.

Line up
Storm organisator DavidK zal de avond openen met een zwevende maar zware set van ambient, IDM en noise. De eerste liveset van de avond wordt gedaan door de Duitse heren van Greyhound. Met net een nieuwe release op het roemruchte Hands label en bekend om hun intense livesets zijn zij de ideale kandidaat om het rhythmic industrial deel van de avond te vullen. 141, vooral bekend van de legendarische Maschinenfest afterparties neemt het hierna over. Ook de tweede liveset, Embrionyc, komt uit Duitsland. Aan hem de eer om de eerste hardcore kicks de zaal in te pompen. Fracture 4 zal het tempo langzaam verder opschroeven. Deze Schot is momenteel druk bezig met zijn eigen 'emocore' label 'Love hz'. In zijn dj sets en andere releases komt echter ook meer uptempo en breaky werk voor. Om deze diversiteit bij elkaar te brengen krijgt Fracture 4 de tijd: 7 kwartier. Nog een tandje harder en viezer wordt de liveset van Razor Edge. Deze Canadees draait al flink wat jaren mee, maar is ook al een behoorlijke tijd niet in Nederland geweest. Op deze Storm zal hij, live, zijn oldschool industrial hardcore sound ten gehore brengen. Detest zal de avond afsluiten met de stijl waar hij bekend om is: gebroken uptempo hardcore. Geen intelligente moeilijkdoenerij maar wel opzwepende breaks, rammende kicks en een flinke dosis energie.

Tickets
Aangezien Baroeg bij de vorige editie al behoorlijk vol was, is het verstandig om kaarten in de voorverkoop te halen, dit is nog goedkoper ook. Dit kan via koop tickets voor €13. Aan de deur betaal je €15.

16 opmerkingen

Eerst volgend weekend naar IBJBN en dan een week later los in de Baroeg.
Zo'n zin in. :honger:
is het verstandig om kaarten in de voorverkoop te halen, dit is nog goedkoper ook. Dit kan via Paylogic voor €13. Aan de deur betaal je €15.


Met de fees die paylogic aanrekent, kom je nooit goedkoper uit.
Woeii :cheer:
Uitspraak van Legion of the Lost op woensdag 14 november 2012 om 12:09:
Met de fees die paylogic aanrekent, kom je nooit goedkoper uit.


€ 16,54 (ex. annuleringsverzekering)
Je hebt gelijk. :/
Uitspraak van Zorlach op woensdag 14 november 2012 om 12:19:
Uitspraak van Legion of the Lost op woensdag 14 november 2012 om 12:09:Met de fees die paylogic aanrekent, kom je nooit goedkoper uit.
€ 16,54 (ex. annuleringsverzekering)
Je hebt gelijk.


Dit zou niet moeten kloppen :S
Ik wil zelf hele graag van de voorverkoop af. OP die manier dokt iedereen 15 euro ipv dat een paar ictnerdprogrammeurs het in de zak steken.. Maargoed, baroeg wil dit niet..
Wordt vervolgd!
laatste aanpassing
Uitspraak van Frenk de B op woensdag 14 november 2012 om 12:35:
Dit zou niet moeten kloppen :S
Ik wil zelf hele graag van de voorverkoop af. OP die manier dokt iedereen 15 euro ipv dat een paar programmeurs het in de zak steken.. Maargoed, baroeg wil dit niet..
Wordt vervolgd!


Volgens mij zijn die servicekosten ook nog eens verhoogd. Eergisteren een kaartje bestelt voor IBJBN. Ongeveer 1,20 servicekosten, ofzo. Nu is het opeens 3,77 servicekosten. :facepalm:
Ik zou graag een kaartje aan de deur kopen dan, maar dan je loop je natuurlijk het risico dat het al uitverkocht is. :/
laatste aanpassing
ik wil de ook al zeggen volgens mij is die deur verkoop goedkoper hoor. al die achterlijke extra kosten die ze 'maken'. Belachelijk.
als je het kaartje nou op gestuurd kreeg ik een mooie envelop OK, maar je moet hem alsnog zelf printen dus waarom betaal je in godsnaam extra?
nooit begrepen...

anyhow; best zin in !
Artiest {SHOWLIST artist 65701, 129028, 75193, 65637}
Is niets mis met intelligente moeilijkdoenerij.
Vette feesten dit, eigenlijk altijd wel toffe line ups.
Ik moet hier echt eens naartoe!
Ticketprijs verholpen! Er is nu een fee van 1,60 (alsnog schandalig), waardoor je met vvk precies 40 cent goedkoper uit bent. En dus zeker weet dat je naar binnen kan.

Uitspraak van UNTITLED. op woensdag 14 november 2012 om 13:20:
Vette feesten dit, eigenlijk altijd wel toffe line ups.
Ik moet hier echt eens naartoe!

Volgende is 9 maart, mocht deze niet lukken :P
laatste aanpassing
Dit gaat bazige poep worden! Nu wel 100% aanwezig :D
Uitspraak van Noize Syndrome op woensdag 14 november 2012 om 18:14:
Jammer dat het tegelijk is met Cloud9!


Ja! Mooie avonden altijd, respect daarvoor :)
Gelukkig zo ver weg dat het nauwelijks met elkaar snijdt.