Partyflock
 
­ Nederland

Crazyland heeft zichzelf weer overtroffen
Nu klaar voor Sexy Booming New Year

gepubliceerd door , op
Crazyland heeft zichzelf weer overtroffen
7 november 2012
FeestBooming Sexy New Year Vibe · You better choose the best or nothing Site
Datumdinsdag 1 januari 2013
WinactieBooming Sexy New Year Vibe actiegesloten
LocatieNorth Sea Venue
Crazyland gaat zeker de boeken in als een geweldig feest. Bedankt voor jullie positieve stemmen hier op Partyflock en Facebook. Een terugblik kunnen jullie binnenkort verwachten als aftermovie op www.crazyland.org.
En terwijl het publiek weer zijn energie aan het opladen is, is de organisatie alweer bezig om voor jullie de volgende wereldavond neer te zetten. Deze Booming New Year wordt speciaal en zal er ongetwijfeld ook weer één worden voor in de boeken.

1 januari is de datum om los te gaan en je nieuwe jaar in te luiden. En met de Crazyland organisatie heb je gegarandeerd een avond waaraan alles klopt en het je aan niets zal ontbreken. Al veertien jaar staat deze organisatie bekend om zijn uitverkochte feesten. Ook 1 januari zal weer uitverkocht raken. Dus jullie zijn gewaarschuwd. Koop nu vast je kaartje voor maar €29,75 en je hebt twaalf uur megaplezier met alles wat je je kunt bedenken. Vis dit keer niet weer naast het net. Voor je het weet ben je veel tijd en geld kwijt aan zwarthandelaren en oplichters en dat is zonde. Ga naar koop tickets of koop tickets om je kaart te bestellen. Wees op tijd!



Booming New Year is het feest om je nieuwe jaar te beginnen. 2013 Is dan misschien een ongelukkig getal, maar niet wat betreft het begin van je nieuwe jaar, want dit ga je groots vieren op 1 januari! De organisatie belooft dat er weer veel extra's komen zoals een megagrote tent naast de Hemkade. Ingericht als lounge met Led loungebanken en andere mooie dingen. Vuurwerk op de avond zelf en megamooie shows uit heel Europa. Ja, de organisatie pakt weer flink uit! Tot januari 2013!

Voor info en de foto's van het feest: www.crazyland.org

21 opmerkingen

 
zeker weer zin in !! beste begin van het jaar mag je niet missen !!!!
Artiest {SHOWLIST artist 66575, 62317}
jaja deze wordt net zoals ieder jaar de knaller ;)
hoop hier WEL aanwezig te kunnen zijn.....crazyland gemist....:(
Artiest {SHOWLIST artist 18478, 98570, 51941}
BAMmmmm qnaller
Helemaal los in de hemkade!!! Be There!!
 
Topper weer!
Uitspraak van k en b op donderdag 8 november 2012 om 09:28:
(mike en Tanya) doe er iets aan aan mannen alleen


Ik kan het niet laten hier toch even op te reageren. Ik liep er bij de laatste (supergeweldige) Crazyland erg sexy bij, blote billen, strass-string-bikini aan. En ik zie er niet onaardig uit...;). Helemaal geen last gehad van vrijgezelle, groepjes mannen/jongens! Als iemand je aanraakt of vervelende opmerking maakt (dat laatste is overigens niet voorgevallen) dan heb je zelf toch een Hollandse mond om aan te geven dat je daarvan niet van gediend bent. Vervolgens feest je lekker samen verder :cheer:!
het gezeik begint alweer...ga ik het ook maar meteen doen...

als ik het goed begrijp moet je als koppel naar binnen..maar wat verstaat men onder een koppel? man en vrouw?? moet je daar mee getrouwd zijn om binnen te komen?? want als mijn vrouw niet meegaat en ik wil er wel heen, mag ik dan wel met een vriendin naar binnen die ik voor de rest van de avond niet meer zie..o nee dat mag niet want dan sta je alleen en dan ben je weer zo'n vieze kale versierder die andere vrouwen lastig valt :roflol:
Uitspraak van Hardstylelovers op donderdag 8 november 2012 om 18:51:
het gezeik begint alweer...ga ik het ook maar meteen doen


niet zeiken maar feesten! waar gaat dit over? gewoon lol maken. zeiken pas doen als er echt iets aan de hand is dat je niet binnen komt. vooraf gaan mauwen heeft geen zin!
Uitspraak van Blondesteen op donderdag 8 november 2012 om 18:03:
Ik kan het niet laten hier toch even op te reageren. Ik liep er bij de laatste (supergeweldige) Crazyland erg sexy bij, blote billen, strass-string-bikini aan. En ik zie er niet onaardig uit...;). Helemaal geen last gehad van vrijgezelle, groepjes mannen/jongens! Als iemand je aanraakt of vervelende opmerking maakt (dat laatste is overigens niet voorgevallen) dan heb je zelf toch een Hollandse mond om aan te geven dat je daarvan niet van gediend bent. Vervolgens feest je lekker samen verder :cheer:


precies. altijd top sfeer binnen op crazyland party's je moet een beetje moeite doen binnen te komen..maar eenmaal binnen is het super sfeertje :bounce:
Kan niet anders zeggen dat crazyland feesten qua feesten het beste is wat he tegenkomt
Altijd super gezellig en een heerlijk sfeertje
1 heel klein minpuntje, scantraxx mag van mij wel weg blijven omdat ik denk dat je daardoor een verkeerd/ander publiek trekt.
Al met al tipt qua sfeer geen enkel feest aan dit feest :respect:
ja was weer super vet!!!!!
 
Uitspraak van Raimond op donderdag 8 november 2012 om 20:40:
1 heel klein minpuntje, scantraxx mag van mij wel weg blijven omdat ik denk dat je daardoor een verkeerd/ander publiek trekt.

Ik hoor bij het verkeerde publiek dus 8)
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 10 november 2012 om 16:22:
1 heel klein minpuntje, scantraxx mag van mij wel weg blijven omdat ik denk dat je daardoor een verkeerd/ander publiek trekt.


ik vind heel eerlijk dit waanzinnig feest publiek! :yes:
Nee lizz er zijn uitzonderingen hahaha.

Is ook Mike, volgende keer zijn we er weer bij :bier:
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 10 november 2012 om 16:22:
Ik hoor bij het verkeerde publiek dus 8)


+1