Partyflock
 
­ Nederland

Super Loesoe redt jouw nacht

gepubliceerd door , op
Super Loesoe
23 oktober 2012
In tijden van drukte en stress is er nog maar één iemand die ons uit de dagelijkse routine kan trekken. Niemand minder natuurlijk dan Super Loesoe! Wat kun je deze keer verwachten? Naast uiteraard weer een gezonde portie deephouse & garage, de topzoete Loesoe-drankjes en de gekkigheid op de dansvloer, mag iedereen zijn / haar favoriete held spelen in het avontuur dat Loesoe heet. Of je nou in een rode strakke panty over de muren klimt, als een groen groot monster de dansvloer in elkaar trapt of toch maar een keer die mooie man met blauw behaarde armen en benen versiert: Super Loesoe heeft het allemaal!

Het muzikale programma

Live: Brand
Één van de krachten achter het Amersfoort-Amsterdamse deephouse collectief Barre Tijden is sinds de Birthday Bash weer van de partij bij Loesoe. We hadden het toen geweten: het vuur lag flink aan de schenen en de voetjes bewogen alle kanten op! Samen met zijn zeer dansvloer gerichte muziek en zijn wilde hoofdhaar trekt hij al enkele jaren van festival naar club, van donkere tunnel naar vuige afterparty. Brand is here to stay, en 9 november is ie eindelijk weer in ons midden.

DJ'S:

Samuel Deep [Slapfunk] (Old Skool Garage DJ] set!)

Hoewel de smerige underground parties van Slapfunk helaas achter ons lijken te liggen, is de soul van de groep nog steeds aanwezig en worden nieuwe stappen gezet. Frontman van het grensverleggende gezelschap, Samuel Deep, is sinds afgelopen zomer doorgebroken op Ibiza. En terecht. Met alweer twee releases op zijn naam en de derde in aantocht (december 2012!) lijkt het begin van een internationale carrière in zicht. Voordat dat zover is komt de beste man in november langs bij Loesoe voor, jawel, wederom een Old Skool Garage DJ Set!

Klemtoon [Boze Buren] & De F van Funk [Kranck, Loesoe] (3 Hour Opening Set)
Dat beide heren garant staan voor een goeie party als ze met elkaar achter de decks kruipen is al meerdere malen bewezen in de kleine zaal van Kranck. Het is tot op de avond zelf afwachten hoe de muzikale symbiose tot stand zal worden gebracht, maar het schijnt naar verwachting weer onnavolgbaar te worden.