Partyflock
 
­ Nederland

We all love '80's & '90's 1 december weer in Winkel van Sinkel

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 1 december presenteert Unomodo in de Winkel van Sinkel de volgende editie van We all love 80's & 90's. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangeklede Winkel van Sinkel!

Ga op zaterdag 1 december terug in de tijd met de beste hits van al die legendarische helden uit de jaren 80 en 90. Ze nemen je mee terug naar de tijd dat Bassie en Adriaan achter De Baron aanzaten, de tijd dat knalroze beenwarmers super gaaf waren. Verlang jij ook zo terug naar die tijd dat je uit je dak ging op 'Like a virgin' van Madonna en er vrolijk op los moonwalkte en hiphopte? Het is allemaal weer up to date tijdens We all love 80's & 90's! Beleef het totaalplaatje van de muziek, de videobeelden en natuurlijk de ouderwetse goede sfeer door je viewmaster. Zoek dus je beenwarmers op, laat je bakkebaarden staan en kom naar de Winkel van Sinkel.

De Utrechtse editie van We all love 80's & 90's vindt elke maand plaats in de welbekende nachtclub de Winkel van Sinkel, te vinden middenin het centrum van Utrecht. Gevestigd in een oud Warenhuis biedt de sfeervolle Winkel van Sinkel het ideale decor voor een reis terug in de tijd. Tijdens elke editie van We all love 80's & 90's nemen de beste DJ's plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de jaren 80 en 90. De VJ's zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten.

We all love 80's & 90's is maandelijks te vinden op diverse locaties in Nederland, waaronder vast in de Winkel van Sinkel Utrecht, Panama Amsterdam, 013 Tilburg, De Effenaar Eindhoven en Corso Rotterdam. De beste DJ's draaien de lekkerste danceable hits uit de jaren 80 en 90. Het VJ team neemt je mee terug in de tijd met de meest fantastische retro visuals.