Partyflock
 
­ Nederland

Laatste info en bekendmaking mystery guest Supah! Dupah! XXL Haloween
Central Studios Utrecht

gepubliceerd door , op
Laatste info en bekendmaking mystery guest Supah! Dupah! XXL Haloween
24 oktober 2012
Nog maar drie dagen te gaan voordat je de hele nacht kan knallen op de huiverend lekkere beats van Supah Dupah! En het is nog steeds waar: There ain't no party like a costume party! Dus bestel alvast je halloween outfit, want zaterdag 27 oktober is Supah! Dupah! terug met een XXL Halloween Edition in de Central Studios, Utrecht.

De geruchten gaan al een tijdje rond over onze mysteryguest...
En ze zijn allemaal waar! Mr. Polska komt optreden!
Dat wordt dus sowieso een pool party!

Halloween is by far de beste reden van het jaar om je te verkleden en te doen wat je altijd al wilde doen. Zet je masker op en duik die party in! Want met superstar dj's als The Partysquad, The Flexican & MC Sef, Yellow Claw en FeestDJRuud durf je toch niet stil te staan! De tsunami aan hits en confetti zullen dwars door je heen pompen en alles kan en mag die avond! Verwacht elke mogelijke muziekstijl die er bestaat en bel alvast naar huis dat je uhm wat later bent.

Maar Supah Dupah zou Supah Dupah niet zijn zonder de residents Dom, Lomp & Famous! Zij zullen alle muurbloempjes wat water geven en de party starten als geen ander. Mr. Simpson is er natuurlijk ook om je te hypnotiseren en al je vriendinnen te laten gillen van geluk.

Er komen ook nog wat spoken, bikiniteams en gezelligheid langs, maar dat spreekt natuurlijk voor zich. Net als de feelgood vibes, de perfect drinks & cocktails, de mooie dames, de hits, de verrassingen, de goodies & gifts. Je zal niks tekortkomen als je verkleed komt, maar je moet natuurlijk helemaal niets.

Wees erbij en haal je kaartjes snel via www.supah-dupah.nl of bij elke Free Record Shop die jij maar wil. Tickets winnen? Dat kan natuurlijk ook! Like gewoon op Facebook en doe mee met de winactie!

The Partysquad
Yellow Claw
The Flexican & MC Sef
FeestDJRuud
Live on stage: Mr. Polska
Dom, Lomp & Famous
Mr. Simpson
En veeeeel meeeeer!

Openbaar vervoer/ pendelbussen
Met de bus: vanaf Utrecht CS lijn 4 stopt voor de deur van Central Studios
Met de trein: station Zuilen is op 5 min loopafstand van Central Studios
Vanaf 02.30 uur zullen er bussen rijden vanaf Central Studios naar Utrecht CS Jaarbeurs

Parkeren
Volg de aanwijzingen voor veilig en gratis parkeren op het parkeerterrein aan de Nijverheidsweg.

Kluisjes
Na de kaartcontrole zijn er kluisjes om jassen en tassen op te bergen. De huur van een kluisje kost 6 euro plus 5 euro borg, die je terug krijgt al je het sleuteltje weer inlevert.

Kaarten
Kaarten kosten in de voorverkoop € 18,50 en zijn nu nog verkrijgbaar via www.supah-dupah.nl of bij alle Free Record Shops. De minimumleeftijd is 18 jaar. Kaarten aan de deur zijn € 25.

3 opmerkingen

omg wauw zo vet
Uitspraak van JSKI op woensdag 24 oktober 2012 om 13:51:
omg wauw zo vet


Wel veel vette feesten de laatste tijd. Keuzes, keuzes, keuzes. Ben ook benieuwd naar Feestdjruud :respect:
laatste aanpassing