Partyflock
 
­ Nederland

Sander van Doorn tekent grote deal bij Amerikaans platenlabel Roc Nation

gepubliceerd door , op
Sander van Doorn tekent grote deal bij Amerikaans platenlabel Roc Nation
16 oktober 2012
De Nederlandse DJ Sander van Doorn brengt zijn single 'Nothing Inside' feat. Mayaeni uit op Jay-Z's platenlabel Roc Nation. Naast Jay-Z zelf staan onder andere Calvin Harris, The Ting Tings, M.I.A, Alexis Jordan, Santigold en Rihanna onder contract bij Roc Nation.

In zijn inmiddels zeven jaar lang durende muzikale carriere heeft Sander van Doorn een indrukwekkend repertoire opgebouwd met twee albums (Supernaturalistic, Eleve11), eindeloos veel #1 hits en remixes voor de grootste artiesten zoals Robbie Williams, SIA & Lady GaGa. Hiermee heeft hij vandaag de dag de status als een van de meest gerespecteerde DJ's verdiend.

HALO 4
Zo werd hij eerder dit jaar gevraagd om de soundtrack van Microsoft's grootste game HALO 4 te remixen. Dit deed hij samen met opkomend Nederlands talent Julian Jordan. Het spel, waar menig gamer al tijden op zit te wachten zal op 6 november uitkomen.

Amsterdam Dance Event
Tevens zal van Doorn aanstaande woensdag een avond presenteren tijdens het Amsterdam Dance Event in de populaire club Escape. Hier zal hij zelf als headliner optreden en een platform bieden aan jong talent uit diverse genres waaronder de Nederlands talenten Julian Jordan en Firebeatz.
Eveneens zal Sander op zaterdag middag een ADE Masterclass geven 'In the Studio With...' dat zal plaatsvinden in het Felix Meritis vanaf 13.00 uur en kun je in de ADE Lounge op vrijdag van 12 – 18 uur een HALO 4 Meet & Greet winnen met de DJ.

2 opmerkingen

Zit ie dan niet meer bij Spinning, of zit dat zo niet in elkaar?